Showbiz

Φώτης Σεργουλόπουλος για το τέλος της φιλίας του με τη Μαρία Μπακοδήμου: Έχω πενθήσει πολύ πιο σοβαρά πράγματα

Τι δήλωσε ο παρουσιαστής

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τι δήλωσε για το τέλος της φιλίας του με τη Μαρία Μπακοδήμου

Για το τέλος της πολυετούς φιλίας και συνεργασίας του με τη Μαρία Μπακοδήμου μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τετ Α Τετ». Ο γνωστός παρουσιαστής περιέγραψε τη ρήξη της σχέσης τους σαν ένα είδος «διαζυγίου», υπογραμμίζοντας ωστόσο πως έχει περάσει στη ζωή του πολύ πιο απαιτητικές και δύσκολες δοκιμασίες.

Αναφερόμενος στη διακοπή της φιλικής τους σχέσης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σημείωσε πως τέτοιου είδους καταστάσεις δεν είναι σπάνιες: «“Διαζύγια” συμβαίνουν. Όταν κάτι συμβεί σε ένα φιλικό περιβάλλον, υπάρχει πάντα μια κρίση, αλλά όλα ξεπερνιούνται. Δεν το θεωρώ πρόβλημα. Είναι απλώς κάτι που συνέβη. Έχω βιώσει πολύ πιο σοβαρές απώλειες στη ζωή μου. Η ζωή μου δεν είναι μόνο η τηλεόραση. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, ελπίζεις να κρατήσει για πάντα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Δεν είμαι απόλυτος, όμως κάποιες καταστάσεις σε φέρνουν στο σημείο να είσαι. Η ζωή σε αναγκάζει να προχωρήσεις χωρίς να κοιτάς πίσω».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που δηλώνει λάτρης της ομαδικής δουλειάς, αποκάλυψε ότι δεν του ταιριάζει να εργάζεται μόνος και ότι προτιμά τη συνεργασία. Μετά το τέλος της σχέσης του με τη Μαρία Μπακοδήμου, ήρθε η τηλεοπτική του σύμπραξη με την Τζένη Μελιτά, με την οποία, όπως είπε, είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και χαρούμενος για τη δυναμική που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους.

Αναφερόμενος στο παρελθόν και στην εκπομπή «Κάτσε Καλά», ο παρουσιαστής σχολίασε πως δεν θα είχε θέση στη σημερινή τηλεοπτική πραγματικότητα. «Ήταν μια εκπομπή βασισμένη σε ένα lifestyle που ακόμη και τότε έμοιαζε ψεύτικο», είπε, προσθέτοντας ότι η Μαρία Μπακοδήμου είχε εμπειρία και γνώριζε πολύ καλά τη σύνταξη ενός προγράμματος. «Ήμασταν σχεδόν 20 χρόνια μαζί, αλλά χαίρομαι που πλέον πορευόμαστε διαφορετικά. Με την Τζένη, δεν υπήρχε κανένα άγχος. Το ότι υπήρχε στο παρελθόν ένα "brand name" δεν επηρέασε την απόφαση για το τι θα κάνουμε μαζί. Πλέον πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν», κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ