Showbiz

Δημήτρης Γκοτσόπουλος σε δημοσιογράφο: Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να σε παντρευτώ

Μια απάντηση που σίγουρα δεν περίμενε η ρεπόρτερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Γκοτσόπουλος σε δημοσιογράφο: Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να σε παντρευτώ
Δημήτρης Γκοτσόπουλος σε δημοσιογράφο: Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να σε παντρευτώ © Glomex/Screenshot

Δημήτρης Γκοτσόπουλος σε δημοσιογράφο: «Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να σε παντρευτώ» 

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παραχώρησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος για τη συμμετοχή του στην παράσταση «Το Δάσος» αλλά αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν μία απρόσμενη απάντηση σε ερώτηση περί ονείρων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μπορώ να πω ότι έχω βρεθεί σε μια από τις πιο όμορφες συνεργασίες αυτή τη σεζόν, στο «Δάσος» του Ντέιβιντ Μάμετ. Έχω περάσει πραγματικά πάρα πολύ ωραία και γενικώς έχω να θυμάμαι μόνο καλές συνεργασίες. Αν δεν περνούσα καλά, θα αποχωρούσα από μια δουλειά» .

«Δεν υπάρχει θέατρο χωρίς ζωή και δεν υπάρχει και τηλεόραση χωρίς θέατρο. Θέλω να πω ότι δεν μπορώ να κάνω τηλεόραση αν δεν έχω μια επαφή με το θέατρο, δηλαδή με τροφοδοτεί το θέατρο για να κάνω σωστά τηλεόραση και κινηματογράφο. Είναι σαν να «βγαίνω» από την πρίζα».

«Το μεγαλύτερο σας όνειρο ποιο είναι;» ρώτησε, εν συνεχεία, η ρεπόρτερ για να αντιδράσει απρόσμενα ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και να δηλώσει τα εξής. «Αυτό δεν είναι συνέντευξη! Αυτό είναι βιογραφικό σημείωμα! Δηλαδή πραγματικά… Ορίστε; Να σε παντρευτώ».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d8mtr58xly5l)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.