- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Στις ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Ινδία και μεσανατολικές χώρες θα στραφεί η Ελλάδα για δανεισμό και ταυτόχρονα «θ΄ αναπτύξουμε την ελληνική οικονομία όπως μπορούμε», εφόσον οι τωρινοί δανειστές αρνηθούν να μας δώσουν άλλα χρήματα και η χώρα πάψει, με τη σειρά της, να τους ξεπληρώνει.
Αυτά δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, σε χτεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη στο «Star». Άλλα βασικά σημεία από την ίδια συνέντευξη:
· «Δε θέλουμε Grexit. Αν γίνει, εκείνοι επιλέγουν το αδιέξοδο. Επιπλέον, αναλαμβάνουν να σβήσουν κι ένα χρέος 320 δισεκατομμυρίων ευρώ. Εμείς έχουμε απλωθεί σε όλο τον κόσμο, και οι επαφές μας αποδίδουν»
· Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος, αν προκύψουν διλήμματα που θέτουν σε αμφισβήτηση τη βούληση του ελληνικού λαού
· Τους τελευταίους οκτώ μήνες η Ελλάδα δεν έχει πάρει τίποτα, κι όμως πληρώνει τις δόσεις της
· Η κυριαρχία της χώρας, ο ορυκτός της πλούτος, τα σπίτια και οι επιχειρήσεις των Ελλήνων πολιτών δεν υποθηκεύονται
· «Κόκκινες γραμμές για μας είναι η μη περαιτέρω περικοπή μισθών και συντάξεων, οι ομαδικές απολύσεις καθώς και οι αποκρατικοποιήσεις παραγωγικών μονάδων, της ΔΕΗ, του ΟΛΠ ή του Ελληνικού»
· «Η Γερμανία θέλει την πολιτική υποταγή της Ελλάδας. Πότε ξανά πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κάλεσε σε αλλαγή της κυβέρνησης μιας χώρας;»
· Η ανακήρυξη της ΑΟΖ και η περίπτωση συνεκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου συνδέονται με τις στρατηγικές επιλογές που θα κάνει η χώρα
· Χρειάζεται Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου για το χρέος
· «Επί Καραμανλή η χώραούτε σε μηχανισμό μπήκε , ούτε υπέγραψε μνημόνια. Αλλά αν από τη διερεύνηση της Επιτροπής προκύψουν στοιχεία, τότε αυτή μπορεί να διευρύνει το αντικείμενό της» χρονικά
· «Το χρέος της χώρας ανέβηκε μετά το PSI. Αρχή της διόγκωσης του χρέους ήταν τα swap του κ. Σημίτη με την Goldman Sachs το 2000»
· «Τότε που μπήκαμε στο ευρώ, όλοι ήξεραν και παραποιούσαν τα στοιχεία για να μπούμε».