- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Bουλή: Εξαετή κάθειρξη με αναστολή για τον ανεξάρτητο Μπουρχάν Μπαράν
Για παράνομες συνταγογραφήσεις
Bουλή: Εξαετή κάθειρξη με αναστολή για τον ανεξάρτητο Μπουρχάν Μπαράν
Σε εξαετή κάθειρξη με ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση ως προς την εκτέλεση της ποινής, καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής το ανεξάρτητο μέλος της Βουλής Μπουρχάν Μπαράν.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Μπουρχάν Μπαράν - ψυχίατρος στο επάγγελμα - κατηγορείται πως το 2014 συνταγογραφούσε τη χορήγηση φαρμάκων που περιείχαν ναρκωτικές ουσίες, ενώ γνώριζε ότι δεν υπήρχε συγκεκριμένη ιατρική ένδειξη και πως αυτά τα φάρμακα θα χρησιμοποιούνταν για παρασκευή και διακίνηση ναρκωτικών.
Σε δήλωσή του ο κ. Μπαράν αναφέρει πως έχει «απολυτή εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και συνεχίζει υπογραμμίζοντας «και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο στις νομικές κρίσεις που παρίστανται μη ορθές (γεγονός που καθίσταται εναργέστερο όταν διατυπώνονται διαφορετικές κρίσεις από την εισαγγελία και την έδρα), παρέχεται από την έννομη τάξη μας η δυνατότητα άσκησης ενδίκων μέσων, μέχρι να καταστούν αυτές αμετάκλητες. Οτιδήποτε άλλο παρουσιάστηκε εσφαλμένα από μερίδα του τύπου για την σπίλωση του ονόματός μου και της ιατρικής μου ιδιότητας είναι εκ του πονηρού συναγόμενο.
Να σημειωθεί πως βουλευτής το 2024 τέθηκε εκτός ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη και παραπέμφθηκε στη Βουλή, η οποία αποφάσισε την άρση της ασυλίας του ώστε να δικαστεί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα λάθη και η πελατειακή νοοτροπία είδαμε πού μας οδήγησαν. Οι επιλογές που γίνονται σήμερα θα καθορίσουν αν θα αφήσουμε οριστικά πίσω μας την κρίση ή αν θα ξαναμπούμε στον φαύλο κύκλο.
Τι προβλέπεται για την κύρια σύνταξη και τη προσωπική διαφορά
Το μήνυμα προς τους αγρότες - Τι λέει για τους οδικούς αποκλεισμούς
Τι θα παρέχει στους δικαιούχους
«Με ευθύνη της κυβέρνησης, έχουν χαθεί πόροι δισεκατομμυρίων για τον πρωτογενή τομέα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Αθήνα δεν αντέχει άλλες χαμένες χρονιές» σημειώνει η «Αθήνα Ψηλά»
Στόχος η πλήρης εξόφληση των διακρατικών δανείων του Μνημονίου έως το 2031
Οι ημερομηνίες πληρωμής των τριών δόσεων
Επενδύσεις 420 εκατ. ευρώ και νέοι κανόνες στον σιδηρόδρομο με αυστηρότερες ρήτρες
Στην Ιερουσαλήμ ο πρωθυπουργός για την τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ
Υπεγράφη συμφωνία ανάμεσα σε Hellenic Train και Alstom
Τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος
Αφορά την προκήρυξη 1Κ/2024
Ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα η πιλοτική εγκατάσταση καμερών
«Δεν είναι ασφαλής ένας δρόμος που στη μία του άκρη είναι παρκαρισμένα τρακτέρ», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Έως 5 Ιανουαρίου 2026 οι αιτήσεις
«Η ιστορία αυτή δεν μπορεί να διαγραφεί ούτε να παραχαραχθεί», σημειώνει ο ευρωβουλευτής
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Ιεροσόλυμα
«Οι ενεργειακές συμφωνίες αναβαθμίζουν τη θέση της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή ενεργειακή αρχιτεκτονική»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.