Πολιτικη & Οικονομια

Δημοσκόπηση MRB: Ο Πολάκης φαβορί για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν κατέβει ο Κασσελάκης

Προηγείται στην κούρσα για την ηγεσία του κόμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημοσκόπηση MRB: Ο Πολάκης φαβορί για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν κατέβει ο Κασσελάκης
Δημοσκόπηση MRB: Ο Πολάκης φαβορί για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν κατέβει ο Κασσελάκης © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Δημοσκόπηση MRB: Ο Πολάκης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν κατέβει ο Κασσελάκης

Ο Παύλος Πολάκης προηγείται στην κούρσα για την ηγεσία, χωρίς υποψηφιότητα του Στ. Κασσελάκη με 26,9% στο δυνητικό κοινό του ΣΥΡΙΖΑ όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση της MRB. 

Από κοντά με 23,4% ακολουθεί ο Σωκράτης Φάμελλος. Ο Απ. Γκλέτσος με 10,2% στην τρίτη θέση, πάνω από τον Νίκο Φαραντούρη που συγκεντρώνει 9,3%. «Κανένας» επιλέγει το 18,5%, «άλλος» λέει το 3,6% ενώ δεν απαντά/δεν γνωρίζει το 8,1%. 

Δημοσκόπηση MRB
Δημοσκόπηση MRB

Στην πρόθεση ψήφου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, πάντα χωρίς υποψηφιότητα Κασσελάκη, ο Π. Πολάκης προηγείται με 26,6% έναντι 22,6% του Σωκράτη Φάμελου. Ο Απ. Γκλέτσος ακολουθεί με 14,5% ενώ ο Ν. Φαραντούρης συγκεντρώνει μόλις 9,6%. Κανένας λέει το 16,7%, άλλος το 2,6%, ΔΞ/ΔΑ 7,5%. 

Δημοσκόπηση MRB
Δημοσκόπηση MRB

Εάν ο κ. Κασσελάκης είναι υποψήφιος, τότε τα δεδομένα αλλάζουν, με τον ίδιο να προπορεύεται. Συγκεκριμένα, για την περίπτωση που ο κ. Κασσελάκης είναι υποψήφιος, ο ίδιος είναι πρώτος με 28,3%, ο κ. Φάμελλος δεύτερος με 23,5 % και ο κ. Πολάκης τρίτος με 19,1%. Αυτό απάντησε το «δυνητικό κοινό ΣΥΡΙΖΑ».

Δημοσκόπηση MRB
Δημοσκόπηση MRB

Όσον αφορά σε ερωτηθέντες που «μάλλον» ή «σίγουρα» θα ψηφίσουν στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί διαμορφώνουν ένα 32,6% για τον κ. Κασσελάκη, ένα 24,9% για τον κ. Φάμελλο και ένα 17,1% για τον κ. Πολάκης.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός 

O Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 21,8% και ακολουθούν:  Νίκος Ανδρουλάκης: 9,2%, Κυριάκος Βελόπουλος: 6,9%, Ζωή Κωσνταντοπούλου: 6,4%, Στέφανος Κασσελάκης: 5%, Δημήτρης Κουτσούμπας: 4,3%,

Ποιον αντιλαμβάνονται ηγέτη της αντιπολίτευσης οι πολίτες;

Με μεγάλη διαφορά προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης με 26,3% και ακολουθούν: Κυριάκος Βελόπουλος: 12%, Δημήτρης Κουτσούμπας: 8,6%, Ζωή Κωνσταντοπούλου: 7,8%, Στέφανος Κασσελάκης: 5,8%, Αφροδίτη Λατινοπούλου: 3,2%.

Όσον αφορά την άποψη του κόσμου σχετικά με το αν η κυβέρνηση παίρνει όσα μέτρα μπορεί για την ελληνική οικονομία, μόνον το 20,5% απαντά  «ναι».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d551urnw18u1)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το παράσιτο του πελατειασμού στην Ελλάδα και η αντιμετώπισή του
Το παράσιτο του πελατειασμού στην Ελλάδα και η αντιμετώπισή του

Τι είναι εκείνο, όμως, που μετατρεπει μεταρρυθμίσεις μεγάλου βεληνεκούς που επιτυγχάνουν σ’ άλλες χώρες σε παρωδία όταν μεταφέρονται στην δική μας χώρα;

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.