Πολιτικη & Οικονομια

ΠΑΣΟΚ: Απάντηση Διαμαντοπούλου στις αιχμές Δούκα

Με αφορμή τις χθεσινές του δηλώσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: H δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

ΠΑΣΟΚ: Απάντηση Διαμαντοπούλου στις αιχμές Δούκα

Η Άννα Διαμαντοπούλου δεν άφησε ασχολίαστες τις διαρροές από το περιβάλλον του Χάρη Δούκα για τον ανασχηματισμό στο ΠΑΣΟΚ  πως «δυστυχώς δεν αποπνέουν το αίσθημα ενότητας», προσερχόμενη στην πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου, το νεοσύστατου οργάνου του ΠΑΣΟΚ.

 «Η ομόνοια σπίτια χτίζει, η διχόνοια τα γκρεμίζει», υπογράμμισε με νόημα η Άννα Διαμαντοπούλου προσερχόμενη στη συνεδρίαση.

«Η πρώτη συνεδρίαση του συνθετικού οργάνου γίνεται σε μια πολύ συγκεκριμένη και αισιόδοξη χρονική στιγμή. Επί πολλά χρόνια η ΝΔ είχε διπλάσια και περισσότερο ποσοστά από το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα για πρώτη φορά η διαφορά, έστω και οριακά, είναι μονοψήφια. Αυτό πρέπει να διαφυλάξουμε και να ξεκινήσουμε μια νέα πορεία για ένα ΠΑΣΟΚ ιδεολογικά εξοπλισμένο, σοσιαλδημοκρατικό, έτοιμο για μεγάλους αγώνες προς όφελος του λαού» είπε επίσης.

Στο Συντονιστικό Κέντρο συμμετέχουν κορυφαία στελέχη του κόμματος, όπως και νεότερα πρόσωπα, με στόχο να επιτευχθεί η σύνθεση, η ανανέωση και η ενότητα στον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

«Περάσαμε τα δύσκολα και φύγαμε από τη πίεση του πρώην δικομματισμού. Οι πολίτες βλέπουν το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ως τον αντίπαλο πόλο της ΝΔ και αυτό αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ενώ τόνισε ότι «πρέπει να είμαστε δυναμικά παρόντες σε κάθε μάχη εντός κι εκτός της Βουλής και σε κάθε περιοχή της Ελλάδας».

Ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια απ' όλα τα στελέχη, «όπως γυρίζαμε στη προεκλογική περίοδο σ' όλη τη χώρα» και έθεσε ως προτεραιότητα να αναδειχθούν τα θέματα της ακρίβειας, της υγείας, της στεγαστικής πολιτικής, των εργασιακών σχέσεων και τα προβλήματα των αγροτών.

 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισήμανε ότι ο προεκλογικός αγώνας που έγινε είναι προίκα, όχι μόνο για το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αλλά και για το πολιτικό σύστημα, κι αυτό αναγνωρίζεται απ' όλους οριζόντια. «Οι εσωκομματικές μας διαδικασίες έγιναν με σοβαρότητα και πολιτικό πολιτισμό», σημείωσε. Επίσης τόνισε ότι οι στρατηγικές αποφάσεις θα λαμβάνονται από το Πολιτικό Συμβούλιο και την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και ο ρόλος του νέου σχήματος είναι να επιτυγχάνει γρήγορο κι αποτελεσματικό συντονισμό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το παράσιτο του πελατειασμού στην Ελλάδα και η αντιμετώπισή του
Το παράσιτο του πελατειασμού στην Ελλάδα και η αντιμετώπισή του

Τι είναι εκείνο, όμως, που μετατρεπει μεταρρυθμίσεις μεγάλου βεληνεκούς που επιτυγχάνουν σ’ άλλες χώρες σε παρωδία όταν μεταφέρονται στην δική μας χώρα;

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.