Πολιτικη & Οικονομια

Γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης νοίκιασε τα γραφεία στον Ταύρο

Η Ευγενία Κουντούρη, διευθύντρια του γραφείου Τύπου του απαντά

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης νοίκιασε τα γραφεία στον Ταύρο - Η Ευγενία Κουντούρη, διευθύντρια του γραφείου Τύπου του απαντά 

Πολλά είναι τα σχόλια και οι αντιδράσεις σχετικά με τα γραφεία που νοίκιασε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Ταύρο, για τις ανάγκες της προεκλογικής του εκστρατείας για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Ευγενία Κουντούρη, διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του Στέφανου Κασσελάκη, μίλησε σήμερα (22.10) στον Ant1 και εξήγησε γιατί επελέγησαν οι συγκεκριμένοι χώροι. «Είδαμε αρκετούς χώρους. Σε αυτόν κατέληξε ο πρόεδρος γιατί ταίριαζε περισσότερο στο προφίλ του. Ήταν κάτι που του άρεσε. Από εκεί και πέρα είναι ένας χώρος που νοικιάστηκε για τον προεκλογικό αγώνα με σκοπό να διεκδικήσει και πάλι την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκάθαρα δεν υπάρχει κανένα μετά από αυτό. Το συμβόλαιο για τα νέα γραφεία στον Ταύρο ισχύει μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου. Μάλιστα κατέστη δυνατό να το νοικιάσουμε γιατί 6 Δεκεμβρίου θα υπάρχει άλλος ενοικιαστής».

Τα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη θα στεγάσουν και τους εθελοντές

Η κ. Κουντούρη διευκρίνισε ότι επιλέχθηκε ένας χώρος ο οποίος θα στεγάσει και τους εθελοντές. «Με την ιστοσελίδα του Στέφανου Κασσελάκη έχουν δηλώσει πρόθεση να γίνουν εθελοντές περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι απ’ όλη την Ελλάδα. Καταλαβαίνετε ότι θα χρειαστούμε έναν χώρο για να δουλέψουν άνθρωποι όχι μόνο για τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν νομίζω ότι ο κάθε υποψήφιος κάνει μια παράλληλη διαδικασία όλοι για τον ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν. Ο Στέφανος Κασσελάκης σίγουρα».

Η διευθύντρια του γραφείου Τύπου του κ. Κασσελάκη ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο η όλη προσπάθεια να μην ευοδωθεί, λόγω του αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη. «Το δεδομένο είναι ότι το συνέδριο αποφασίζει. Η ΚΕ το μόνο που μπορεί να κάνει εισήγηση. Το συνέδριο αποφασίζει τις υποψηφιότητες και πιστεύουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος να διεκδικήσει και πάλι την προεδρία».