Πολιτικη & Οικονομια

Διαμαντής Καραναστάσης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι

«Φτιάξαμε την αντιπολίτευση υπεράσπισης με τη Ζωή και αυτό εκτόξευσε την Πλεύση Ελευθερίας», δήλωσε ο βουλευτής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διαμαντής Καραναστάσης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Διαμαντής Καραναστάσης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο Διαμαντής Καραναστάσης για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την Πλεύση Ελευθερίας, την υποκριτική και τον Λάκη Λαζόπουλο

Ο Διαμαντής Καραναστάσης μίλησε σήμερα (21.10) στο Mega για τη μετάβαση από την υποκριτική στην πολιτική, τον ρόλο του βουλευτή, αλλά και τη σύντροφό του Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία και χαρακτήρισε ένα «σκανδαλιάρικο κοριτσάκι». 

«Για έναν καλλιτέχνη που έχει μάθει στη δημιουργικότητα, το να είμαι σε έναν χώρο που μου αφαιρεί αυτό το κομμάτι, είναι πάρα πολύ ευνουχιστικό. Έβαλα στόχο από την αρχή το κομμάτι της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης. Είμαι σε πάρα πολλές επιτροπές και βλέπω άλλους πολιτικούς που δεν συνδέονται στο webex, για να πάρουν τα λεφτά της συμμετοχής, ενώ δεν κάνουν παρουσία», είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης, σχολιάζοντας την απόφασή του να αφήσει για λίγο πίσω το θέατρο και την τηλεόραση, προκειμένου να βρεθεί στη Βουλή. 

Ο Διαμαντής Καραναστάσης αναφέρθηκε στη συνέχεια στην «Πλεύση Ελεθερίας». «Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, δεν πουλάμε παραμύθια. Αυτό που κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και προσπαθούμε να κάνουμε μαζί, το να υπερασπιστούμε τους πολίτες και την κοινωνία, η ακτιβιστική της δικηγορία και η αγάπη προς τους ανθρώπους, όλο αυτό θα το φέρουμε στη Βουλή. Φτιάξαμε την αντιπολίτευση υπεράσπισης με τη Ζωή και αυτό εκτόξευσε την Πλεύση Ελευθερίας».

Διαμαντής Καραναστάσης: Όσα είπε για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο κ. Καραναστάσης ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Μου λένε ‘είσαι ο Μουρίνιο’, ναι, αλλά έχω τη… Μέσι! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας άνθρωπος που έχει άπειρη αγάπη. Είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι, αυτό που διατηρεί στην πολιτική και δικηγορική της σταδιοδρομία. Είναι ένας άνθρωπος μοναδικός και ευφυής».

Πάντως, ο βουλευτής δεν έχει «εγκαταλείψει» ολοκληρωτικά την υποκριτική, αφού συμμετέχει στην ταινία «Υπάρχω», για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, παίζοντας τον Μανώλη Χιώτη. Ρωτήθηκε και για όσους επικρίνουν τον Χρήστο Μάστορα για τον ρόλο του ως Στέλιος Καζαντζίδης. «Ας τον παίξουν οι ίδιοι. Ας δούμε πρώτα το παιδί. Προσωπικά νομίζω ότι θα σκίσει. Αυτό που είδα ήταν εξαιρετικό».

Ο Διαμαντής Καραναστάσης κλήθηκε, ακόμη, να σχολιάσει και τις πρόσφατες δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Δεν ξέρω τι να πω για τον Λαζόπουλο. Πιστεύω ότι είναι άνθρωπος που έχει μείνει στην εποχή του. Θα του βάλω κι εγώ μία τελεία».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d51b2z3v5d61)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.