Πολιτικη & Οικονομια

Λοβέρδος: Βολές σε όσους ψήφισαν αρνητικά στο αίτημα άρσης ασυλίας Πολάκη για την Novartis

Για τους χαρακτηρισμούς κατά του Άδωνι Γεωργιάδη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Λοβέρδος: Βολές σε όσους ψήφισαν αρνητικά στο αίτημα άρσης ασυλίας για την Novartis

Τη στάση του ΠΑΣΟΚ να συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της άρσης της ασυλίας του Παύλου Πολάκη καυτηρίασε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε ανάρτηση του ο Ανδρέας Λοβέρδος επισήμανε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι μόνο οι πρωταίτιοι της σκευωρίας της Νοβάρτις αμετανόητοι σε ό,τι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στην ίδια αντιδημοκρατική γραμμή παραμένουν ακόμη και εκείνοι που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό αποδείχθηκε στη Βουλή χθες με το αίτημα του @AdonisGeorgiadi για άρση ασυλίας ενός βουλευτή τους».

Προ ημερών, η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε με ψήφους 224 υπέρ έναντι 46 κατά και 2 «παρών», σε σύνολο 272 ψηφισάντων βουλευτών την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη.
 
Η υπόθεση αφορά τη μήνυση του Άδωνι Γεωργιάδη για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία αποκαλεί τον Υπουργό Υγείας «αδιευκρίνιστο» και «λαδέμπορα» και τον κατηγορεί για χρηματισμό από τη Novartis.

Η συζήτηση επί της άρσης ασυλίας, που διεξήχθη στην Ολομέλεια, εξελίχθηκε σε έντονο διαξιφισμό των δύο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να δηλώνει ότι αξιοποίησε τη μήνυση ως έσχατο μέσον που διαθέτει καθώς συκοφαντείται κατ' εξακολούθηση κι ενώ όλες οι Αρχές, δικαστικές και φορολογικές της χώρας, τον έχουν αθωώσει και τον παρέδωσαν καθαρό στην κοινωνία και τον Παύλο Πολάκη να επιμένει ότι δεν παίρνει λέξη πίσω από τους χαρακτηρισμούς του προς τον υπουργό υγείας.