Πολιτικη & Οικονομια

Τη Δευτέρα ο ανασχηματισμός Ανδρουλάκη για το «νέο» ΠΑΣΟΚ

Τα νέα χαρτοφυλάκια στο πλαίσιο των αλλαγών στη Χαριλάου Τρικούπη

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τη Δευτέρα ο ανασχηματισμός Ανδρουλάκη για το «νέο» ΠΑΣΟΚ
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI

Τη Δευτέρα ο ανασχηματισμός Ανδρουλάκη για το «νέο» ΠΑΣΟΚ - Τα νέα χαρτοφυλάκια στο πλαίσιο των αλλαγών στη Χαριλάου Τρικούπη 

Οι συσκέψεις του Νίκου Ανδρουλάκη με τους στενούς του συνεργάτες τα τελευταία 24ωρα είναι διαρκείς στην Χαριλάου Τρικούπη και σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα 21/10/24 και την Τρίτη 22/10/24 θα παρουσιάσει το νέο σχήμα λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ τόσο στην ΚΟ όσο και στο κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Ανδρουλάκης θα έχει επικοινωνία με την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Παύλο Γερουλάνο, και τον Χάρη Δούκα ο οποίος σήμερα (19/10/24) παντρεύεται στη Θήβα και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα δώσει το παρών στον γάμο του δημάρχου Αθηναίων και στις 15:00 θα παραστεί στην κηδεία της Βάσως Παπανδρέου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4z3r67cq69d)

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα προτείνει ρόλους και στους πέντε συνυποψηφίους του, δηλαδή και στον Μιχάλη Κατρίνη και στη Νάντια Γιαννακοπούλου.

Στην Βουλή, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ανακοινώσει τη «σκιώδη κυβέρνηση» του ΠΑΣΟΚ ώστε να καταστήσει σαφή την κοινοβουλευτική του παρουσία ως οιονεί αξιωματική αντιπολίτευση, δεδομένου του χάους στον ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος να δημιουργήσει ισχυρά «δίπολα» μέσω της ανάθεσης χαρτοφυλακίων ανά τομέα που θα ασκούν πρέσινγκ στους αντίστοιχους υπουργούς της κυβέρνησης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

50 χρόνια Μεταπολίτευση: Αφορμή για εορτασμό ή αναστοχασμό;
50 χρόνια Μεταπολίτευση: Αφορμή για εορτασμό ή αναστοχασμό;

Η Ελλάδα έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει, τόσο στο πεδίο των μεταρρυθμίσεων και των αλλαγών, της εκπαίδευσης και της παιδείας, όσο και της πολιτικής κουλτούρας πολιτικού προσωπικού και εκλογικού σώματος.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.