Πολιτικη & Οικονομια

Χρυσοχοΐδης: Σύντομα θα αναγνωριστεί ως επικίνδυνη η εργασία των αστυνομικών

Σε συνάντηση με την υφυπουργό Ανάπτυξης 'Αννα Μάνη - Παπαδημητρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικός
© Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Χρυσοχοΐδης: Σύντομα θα αναγνωριστεί ως επικίνδυνη η εργασία των αστυνομικών

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να προχωρήσει, σύντομα, στη θεσμοθέτηση της αναγνώρισης της εργασίας των αστυνομικών ως επικίνδυνης, ανταποκρινόμενη στο δίκαιο αίτημα των αστυνομικών όπως ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. 

Κατά την διάρκεια συνάντησης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με την υφυπουργό Ανάπτυξης 'Αννα Μάνη - Παπαδημητρίου έγινε συζήτηση και για την ανάγκη βελτίωσης της υλικοτεχνικής υποδομής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, με έμφαση στην αναβάθμιση των οχημάτων και του εξοπλισμού ένδυσης των αστυνομικών.

Ο υπουργός είπε ότι θα ληφθεί μέριμνα για την κάλυψη των αναγκών.Επίσης, τέθηκε το ζήτημα της ανέγερσης νέου κτιρίου για τη στέγαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας. Ο κ. Χρυσοχοΐδης  δεσμεύθηκε ότι θα επισκεφτεί άμεσα την Πιερία και τη Διεύθυνση Αστυνομίας και θα εξεταστούν και οι δυνατότητες υλοποίησης του έργου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

50 χρόνια Μεταπολίτευση: Αφορμή για εορτασμό ή αναστοχασμό;
50 χρόνια Μεταπολίτευση: Αφορμή για εορτασμό ή αναστοχασμό;

Η Ελλάδα έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει, τόσο στο πεδίο των μεταρρυθμίσεων και των αλλαγών, της εκπαίδευσης και της παιδείας, όσο και της πολιτικής κουλτούρας πολιτικού προσωπικού και εκλογικού σώματος.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.