Πολιτικη & Οικονομια

Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, δεν λύνονται στα ΜΜΕ

Έκκληση για σεβασμό και όχι εκμετάλλευση απηύθυνε η υπουργός Τουρισμού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, δεν λύνονται στα ΜΜΕ - Έκκληση για σεβασμό και όχι εκμετάλλευση απηύθυνε η υπουργός Τουρισμού

Έκκληση για σεβασμό και όχι εκμετάλλευση απηύθυνε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη προχωρώντας σε δήλωση μετά τη διοχέτευση πληροφοριών στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που αφορούν την προσωπική της ζωή και την κρίση που αντιμετωπίζει στον γάμο της.

«Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Όλγα Κεφαλογιάννη ενώ προειδοποιεί για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, σε περίπτωση που υπάρξουν συκοφαντικές αναφορές προς το πρόσωπό της.

Αναλυτικά η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η πληροφορία για την κρίση στο γάμο μου, ζήτησα να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των παιδιών μου και η οικογενειακή μας ζωή. Δυστυχώς, από το πρωί διοχετεύονται στα μέσα ενημέρωσης πληροφορίες σχετικά με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (απάντηση σε προηγούμενη δική μου) που όμως δεν έχει ασκηθεί.

Εάν υπάρξουν πράγματι συκοφαντικές αναφορές για το πρόσωπό μου, όπως αυτές που διαδίδονται ανωνύμως και ανευθύνως, θα προσφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη.

Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης και όχι στα μέσα ενημέρωσης.

Ως μητέρα, απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση για σεβασμό, όχι εκμετάλλευση. Τα παιδιά μου πρέπει να προστατευθούν από την οδύνη και τη βαρβαρότητα μιας ανεξέλεγκτης δημοσιότητας.