Πολιτικη & Οικονομια

Βολές Μωραΐτη κατά Γεροβασίλη: Σημασία έχει τι λέει η Όλγα

Η ανάρτηση του στιχουργού στο Χ

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νίκος Μωραΐτης: Η ανάρτηση για την Όλγα Γεροβασίλη με κείμενο σαν να μιλά η ίδια για την υποψηφιότητα Κασσελάκη

Τη στάση της Όλγας Γεροβασίλη σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη σχολιάζει ο Νίκος Μωραΐτης μέσα από ανάρτησή του στο Χ. 

Με ένα κείμενο στο οποίο φαίνεται να «μιλά» σαν «Όλγα Γεροβασίλη», ο Νίκος Μωραΐτης αφήνει υπονοούμενα για «παρασκηνιακή δράση» της βουλεύτριας Άρτας και απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με το αν έχει δουλέψει ο Στέφανος Κασσελάκης, τι προβλέπει το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ και το πότε θα γίνει το συνέδριο του κόμματος. 

«Το Συνέδριο θα γίνει οπωσδήποτε, κανονικά θα γίνει, όταν το πω εγώ. Όταν θα έχω κάνει όσα τοπικά μαγειρέματα χρειάζεται για να το ελέγχω εγώ. Εν ανάγκη θα κλωνοποιηθώ εγώ, θα πάμε 3.000 μικρές Όλγες και θα ρωτάει η Όλγα του Προεδρείου: "Εγκρίνετε την υποψηφιότητα Κασσελάκη"; Όοοοοοχιιιιιι, θα απαντάμε οι 2999 Όλγες από κάτω», γράφει μεταξύ άλλων ο Νίκος Μωραΐτης στην ανάρτησή του και προσθέτει λίγο παρακάτω: «Δεν έχει σημασία τι λένε οι δημοσκοπήσεις, σημασία έχει τι λέω εγώ! Εγώ είμαι οι δημοσκοπήσεις, εγώ είμαι οι ερωτήσεις, εγώ είμαι οι απαντήσεις, εγώ είμαι η αυθεντική ερμηνεύτρια όλων των ποσοστών και πασών των Ρωσιών». 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη για την Όλγα Γεροβασίλη

Τι εννοείτε να τον κρίνει το Συνέδριο;
Τον έκρινα εγώ.
Του έκανα μομφή.
Τον εξέπεσα.
Τον απέκλεισα.
Του πήρα το κλειδί του γραφείου του και το κατάπια.
Τέλος!

-Μα το καταστατικό λέει…

Το καταστατικό και το καταστατικό, τι είναι τελοσπάντων αυτό το καταστατικό; Ένα χαρτί είναι. Βάζεις ένα «δεν» μπροστά από όλες τις λέξεις και αλλάζουν νόημα.
Και να μη σας νοιάζει τι λέει το καταστατικό, να σας νοιάζει τι λέω εγώ.
Που θα μας πει να πάμε να δουλέψουμε, 60 χρονών άνθρωποι!
Δε δουλεύω εγώ; Όλη μέρα στα τηλέφωνα με τον Σπίρτζη, με τον Θεοχαρόπουλο, με τον Ζαχαριάδη, με τον Χαρίτση. Να παίρνω εντολές απ’ τον σκιώδη, να διατάζω, να δολοπλοκώ. Πέφτω να κοιμηθώ το βράδυ και βουίζει τ’ αυτί μου. Με λένε «κακίστρω» και ακούω «φασίστρω» από το βουητό.
Αυτός πού δούλεψε;

-Στην Αμερική…

Όχι στην Αμερική! Εδώ να μου πείτε πού δούλεψε.
«Αμερική», το βρήκαμε τώρα. Δεν υπάρχει Αμερική, θα διαγράψω τον Κολόμβο, θα του διαγράψω την καραβέλα με όλους τους Κολομβίστας μέσα.

-Συνέδριο θα γίνει;

Θα γίνει, οπωσδήποτε, κανονικά θα γίνει, όταν το πω εγώ. Όταν θα έχω κάνει όσα τοπικά μαγειρέματα χρειάζεται για να το ελέγχω εγώ. Εν ανάγκη θα κλωνοποιηθώ εγώ, θα πάμε 3.000 μικρές Όλγες και θα ρωτάει η Όλγα του Προεδρείου: «Εγκρίνετε την υποψηφιότητα Κασσελάκη»; Όοοοοοχιιιιιι, θα απαντάμε οι 2999 Όλγες από κάτω.

-Μα είναι δημοκρατικό αυτό;

Βεβαίως είναι δημοκρατικό! Ο κόσμος δεν τον θέλει τον Κασσελάκη.

-Μα οι δημοσκοπήσεις λένε…

Δεν έχει σημασία τι λένε οι δημοσκοπήσεις, σημασία έχει τι λέω εγώ! Εγώ είμαι οι δημοσκοπήσεις, εγώ είμαι οι ερωτήσεις, εγώ είμαι οι απαντήσεις, εγώ είμαι η αυθεντική ερμηνεύτρια όλων των ποσοστών και πασών των Ρωσιών.