Πολιτικη & Οικονομια

Ποια θα είναι η θέση του Παύλου Γερουλάνου στο μετεκλογικό ΠΑΣΟΚ

Έρχεται «ανασχηματισμός» στην κοινοβουλευτική ομάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποια θα είναι η θέση του Παύλου Γερουλάνου στο μετεκλογικό ΠΑΣΟΚ
Ποια θα είναι η θέση του Παύλου Γερουλάνου στο μετεκλογικό ΠΑΣΟΚ © EUROKINISSI

Παύλος Γερουλάνος: Ποια θα είναι η θέση του στο μετεκλογικό ΠΑΣΟΚ - Έρχεται «ανασχηματισμός» στην κοινοβουλευτική ομάδα 

Τις αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ που θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες σχεδιάζει ο Νίκος Ανδρουλάκης που ξεκίνησε σήμερα τις διαδοχικές συσκέψεις με τους ανθρώπους που «έτρεξαν» την προεκλογική του καμπάνια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ Ανδρουλάκης αναμένεται να δώσει αναβαθμισμένους ρόλους τόσο στον Παύλο Γερουλάνο αλλά και την Άννα Διαμαντοπούλου με τον «ανασχηματισμό» στην κοινοβουλευτική ομάδα να είναι θέμα ελάχιστου χρόνου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άλλωστε συνδέει την επανεκλογή του στην ηγεσία με την ανάγκη να υπάρξουν ευρύτατες αλλαγές στα πρόσωπα που θα αναλάβουν κρίσιμο ρόλο στη Χαριλάου Τρικούπη.

Οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί του πρώτου γύρου, Παύλος Γερουλάνος και Άννα Διαμαντοπούλου,που έχουν ήδη μιλήσει ανοιχτά για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η ηγεσία σε επίπεδο προσώπων με στόχο τη νίκη στις εθνικές εκλογές θα αναλάβουν διακριτούς ρόλους.

Μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 για το πώς πρέπει να διαμορφωθεί η κατάσταση στο κόμμα, ο Παύλος Γερουλάνος είπε ότι «έχω ζήσει κι άλλους αρχηγούς πριν γίνουν πρωθυπουργοί ή πριν ζητήσουν για δεύτερη φορά την εξουσία και μπορώ να σας πω ότι μια τέτοια νίκη φέρνει αλλαγές και σημαντικές αλλαγές».

Προσέθεσε ότι «από όσα λέει, έχει καταλάβει κάποια πράγματα από αυτά που του καταλογίζουν. Οι πολίτες είπαν πολύ ξεκάθαρα ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει μια δεύτερη ευκαιρία και πρέπει όλοι να αφήσουμε κατά μέρος την όποια κριτική έχουμε κάνει στο παρελθόν και τα όποια λάθη».

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες πως θα του προταθεί θέση αντιπροέδρου στο κόμμα ή του ανατεθούν ατύπως αυξημένες αρμοδιότητες, ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε ότι «θέση Αντιπροέδρου στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει καταστατικά. Δεν ξέρω τι σκέφτεται. Είναι δύσκολο να πω ποιες θα είναι οι αποφάσεις του».

Αναφερόμενος στη στάση των έτερων υποψηφίων στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Γερουλάνος σημείωσε: «Δεσμευόμαστε από την προεκλογική μας εκστρατεία, που αναβάθμισε το ΠΑΣΟΚ. Όλοι πρέπει να συμμετέχουμε στην επόμενη ημέρα, γιατί μόνο έτσι μπορεί το ΠΑΣΟΚ να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4w4uuzegvll)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.