Πολιτικη & Οικονομια

Γιώργος Βασιλειάδης: Ας λέει ό,τι θέλει ο Στέφανος Κασσελάκης για το Συνέδριο

«Στο Συνέδριο θα εξεταστούν οι υποψηφιότητες που έχουν υποβληθεί, όχι νέες», σημείωσε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Βασιλειάδης
Γιώργος Βασιλειάδης για Στέφανο Κασσελάκη © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βασιλειάδης για τον Στέφανο Κασσελάκη και τη συμμετοχή του στο Συνέδριο

Ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε τη Δευτέρα (14.10) στο Action24 για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τον δρόμο προς το Συνέδριο του κόμματος, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης «αν και δεν μπορεί να είναι υποψήφιος, θα μπορεί να παραβρεθεί». 

Το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης σχολίασε ότι το σημαντικό για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τα βρει τα πολιτικά του πατήματα και την ηρεμία για να εκπονήσει το πολιτικό του σχέδιο για την επόμενη ημέρα του κόμματος και της χώρας. «Ο κ. Κασσελάκης αρκετά έχει ευτελίσει τον χώρο. Δεν σεβάστηκε καμία διαδικασία. Για να είσαι υποψήφιος πρόεδρος υπήρχαν κάποιοι συγκεκριμένοι κανόνες. Ο πρώτος κανόνας ήταν ότι με την υποψηφιότητά σου δέχεσαι και αποδέχεσαι τους κανόνες του κόμματος, του καταστατικού και τις αποφάσεις των οργάνων. Ο κ. Κασσελάκης προφανώς αγνοεί τα όργανα και τις δημοκρατικές διαδικασίες του κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον έχει πάρει τον δρόμο του και οφείλουμε όλοι μαζί - αφήνοντας τη θλιβερή παρένθεση - να δώσουμε απαντήσεις στα προβλήματα του κόσμου». 

Βασιλειάδης: Ο Κασσελάκης αδυνατούσε να κάνει τα βασικά ως πρόεδρος

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μία ηγεσία που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο καθήκον της. Ο κ. Κασσελάκης αδυνατούσε να κάνει τα βασικά ως πρόεδρος. Υπήρχε κρίση ηγεσίας. Όμως, έχει και πολιτικό πρόβλημα, με ευθύνη όλων μας, δεν κάναμε μία σοβαρή αυτοκριτική», συνέχισε ο κ. Βασιλειάδης. 

«Ο κ. Κασσελάκης μπορεί να έρθει, δεν απαγορεύεται η είσοδος. Το Συνέδριο έχει να εγκρίνει τις υποψηφιότητες που ορθά έχουν υποβληθεί. Ας λέει ο κ. Κασσελάκης ό,τι θέλει και στο Συνέδριο θα πάρει μία ηχηρότατη απάντηση. Θα πάρουν απάντηση αυτοί που θέλουν έναν ΣΥΡΙΖΑ μικρό. Εμείς θα χαλάσουμε τα σχέδια της ΝΔ. Επιστρέφυμε πολιτικά και μιλάμε πολιτικά», σημείωσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. 

«Αν ο κ. Κασσελάκης κάνει ό,τι έγινε το Σάββατο, θα πάρει τη θέση που του ανήκει στην ιστορία», κατέληξε ο Γιώργος Βασιλειάδης. 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.