Πολιτικη & Οικονομια

Μαρινάκης: Δεν εκπλησσόμαστε από τις «δημοκρατικές» διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ

Η απάντηση της Κουμουνδούρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Παύλος Μαρινάκης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Παύλος Μαρινάκης © Aris Oikonomou / SOOC

Μαρινάκης: Δεν εκπλησσόμαστε από τις «δημοκρατικές» διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, λέγοντας ότι όσοι τους ξέρουμε από τα Πανεπιστήμια δεν εκπλησσόμαστε καθόλου για τις «δημοκρατικές» διαδικασίες του κόμματος.

Σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε ότι «βλέπω κάποιοι να εκπλήσσονται από τις “δημοκρατικές” διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, όσοι τους ξέρουμε από τα Πανεπιστήμια δεν εκπλησσόμαστε καθόλου».

Απαντώντας, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «τα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου αποτελούν μια άνευ προηγουμένου παρέμβαση σε εσωκομματική διαδικασία, η οποία μάλιστα υποδεικνύει ξεκάθαρα τις προτιμήσεις του κ. Μητσοτάκη».

«Σε κάθε περίπτωση, το κόμμα και η κυβέρνηση του εγκλήματος των Τεμπών και του «μπαζώματος», των υποκλοπών, της παράνομης χρήσης των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, του μονοπρόσωπου δήθεν επιτελικού κράτους και των δεκάδων άλλων αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων, δεν μπορεί να κάνει στην Αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ μαθήματα δημοκρατίας και να αναμειγνύεται στις εσωκομματικές μας διαδικασίες, δίνοντας μάλιστα και συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ας ασχοληθούν με τα δικά τους θέματα, τα οποία, ιδίως τον τελευταίο καιρό, έχουν πληθύνει. Και ας αποφασίσουν αν ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζεται από «ατέρμονες» συνεδριάσεις και διαδικασίες ή για το ακριβώς αντίθετο», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.