Πολιτικη & Οικονομια

Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς σε νέα κοινή εμφάνιση

Μαζί οι δύο πρώην πρόεδροι της ΝΔ στα βραβεία «Βιώσιμης - Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς σε νέα κοινή εμφάνιση
"ΒΡΑΒΕΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Νέα κοινή εμφάνιση Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά. Η τρίτη μέσα σε περίπου τέσσερις μήνες.

Στον απόηχο της απουσίας τους από το πάρτι στη Ρηγίλλης για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής έκαναν σήμερα κοινή εμφάνιση στα βραβεία «Βιώσιμης - Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Kώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκαν και αντάλλαξαν χειραψία σε εγκάρδιο κλίμα, ενώ κάθισαν σε διπλανές θέσεις.

Ο κ. Κώστας Καραμανλής παρέδωσε το βραβείο για την καλύτερη οικογενειακή επιχείρηση στην εταιρεία Αργυροχρυσοχοΐας «Aphrodite» ενώ ο Αντώνης Σαμαράς παρέδωσε το βραβείο στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League από την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου αλλά και την κατάκτηση του Youth League από την ομάδα νέων.

Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς σε νέα κοινή εμφάνιση


 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και άλλοι. 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.