Πολιτικη & Οικονομια

Μαρινάκης κατά Λατινοπούλου: Ρητορική που παραπέμπει σε reality προηγούμενων δεκαετιών

Με αφορμή τα όσα είπε για τον πρωθυπουργό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Μαρινάκης: Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη μετά την απόφαση για την υπόθεση των υποκλοπών - Στην Ελλάδα δεν λειτουργούν «παραϋπουργεία Δικαιοσύνης».
© Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Μαρινάκης: Αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Ο Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε «ριάλιτι προηγούμενων δεκαετιών» τα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «αριστερή ψυχούλα» και είπε ότι η ίδια ανήκει και επισήμως στην ακροδεξιά δεδομένης της ευρωοομάδας στην οποία επέλεξε να ενταχθεί. 

«Είναι κρίσιμη η περίοδος που διανύουμε και όχι μόνο ως προς τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες αλλά και γενικότερα ως προς τα γεωπολιτικά  για να έχουμε πολιτικούς η ρητορική τους και οι αποστροφές τους παραπέμπουν σε ριάλιτι προηγούμενων δεκαετίων.», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης για δηλώσεις της κυρίας Λατινοπούλου.

«Είναι πιο σοβαρή υπόθεση αλλά εν πάση περιπτώσει δικαιωμά τους να χρησιμοποιούν τέτοιες εκφράσεις. Για το αν μπορεί η κ. Λατινοπούλου να μας πει ποια είναι η ΝΔ το θεωρώ υπερβολικό γιατί η κ. Λατινοπούλου μετά την εκλογή της στο Ευρωκοινοβούλιο δεν επέλεξε να ενταχθεί στο Ευρωπαικό Λαικό Κόμμα, ούτε καν στο κόμμα της κας Μελόνι αλλά πήγε και συντάχθηκε με τον Όρμπαν και τη Λεπέν. Η κ. Λατινοπούλου επισήμως ανήκει στην ευρωπαϊκή άκρα δεξιά. Τώρα πως γίνεται ένα μέλος της ευρωπαϊκής άκρας δεξιάς να μας λέει ποια είναι και ποια δεν είναι η ΝΔ δεν ξέρω πως μπορεί να συμβαίνει».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.