Πολιτικη & Οικονομια

Κόντρα Ηλιόπουλου – Αγαπηδάκη: «Τρολ από τα Lidl»

Aφορμή η ερώτηση για το Κέντρο Υγείας της Αίγινας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλία - Πλημμύρες: Ζωντανή εικόνα από την ενημέρωση του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων στη Λάρισα - Οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τους πληγέντες.
© ΑΠΕ/ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Ειρήνη Αγαπηδάκη: Κόντρα στη Βουλή με τον Νάσο Ηλιόπουλο

Εκτός ελέγχου κινδύνεψε να βγει η αντιπαράθεση στη Βουλή ανάμεσα στον Νάσο Ηλιόπουλο και την Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Στη δευτερολογία του ο Νάσος Ηλιόπουλος μιλώντας σε έντονο ύφος χαρακτήρισε την κυρία Αγαπηδάκη «τρολ» και την κατηγόρησε ότι με αυτόν τον τρόπο «έκανε καριέρα».

 Όταν ο προεδρεύων του ζήτησε να ανακαλέσει, ο κ. Ηλιόπουλος αρνήθηκε, συμπληρώνοντας «Δεν ανακαλώ τίποτα. Τρολ απ΄τα Lidl» και μόλις ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του αποχώρησε από την αίθουσα χωρίς να ακούσει τη δευτερολογία της υπουργού.

«Δεν ανακαλώ τίποτα. Τρολ απ΄τα Lidl», επέμεινε παρά τις συστάσεις να ανακαλέσει και αποχώρησε από την αίθουσα χωρίς να ακούσει τη δευτερολογία της.

«Δεν ανέχομαι επειδή οι πολιτικές μου πεποιθήσεις ανήκουν στη ΝΔ και όχι στο ΣΥΡΙΖΑ και να με αποκαλεί τρολ, τρολ είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από κουκούλες», είπε και υποστήριξε ότι έγραφε αιχμηρά σχόλια με ονοματεπώνυμο γιατί η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ της κατέστρεψε τη ζωή όπως και πολύ κόσμου.

Αφορμή για την κόντρα τους στάθηκε η συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του Νάσου Ηλιόπουλου για το Κέντρο Υγείας της Αίγινας. Η Ειρήνη Αγαπηδάκη τον κατηγόρησε για «σπέκουλα» με αφορμή τις αναφορές του στην απώλεια ζωής ενός νέου ανθρώπου, επειδή, όπως υποστήριξε, απουσίαζε το πλωτό ασθενοφόρο. 

Η αναπληρωτής υπουργός επέκρινε τον βουλευτή της Νέας Αριστεράς για εργαλειοποίηση ενός θλιβερού περιστατικού για να κάνει αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.