Πολιτικη & Οικονομια

O Γιώργος Λιάνης ανασκευάζει για την «συγγνώμη» Τσίπρα στον Βενιζέλο για την Novartis

Είχε αντιδράσει νωρίτερα το περιβάλλον του πρώην προέδρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Λιάνης
Ο Γιώργος Λιάνης © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Γιώργος Λιάνης: Ανασκευάζει για την συνομιλία Τσίπρα - Βενιζέλου

Ανασκεύασε τις δηλώσεις ο Γιώργος Λιάνης βάση των οποίων ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να ζήτησε συγγνώμη στον Ευάγγελο Βενιζέλο για την Novartis.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, εμμέσως πλην σαφώς, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega άφησε να εννοηθεί πως ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να παραδέχθηκε πως ήταν λάθος η παραπομπή του Ευάγγελου Βενιζέλου για την υπόθεση Novartis, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για επικοινωνίες του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με πολιτικά πρόσωπα και αντιπάλους του, τόνιζαν πως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Η δήλωση του Γιώργου Λιάνη

Ο κ. Λιάνης, σε δήλωσή του στο enikos.gr, είπε τα εξής σχετικά με τη συγκεκριμένη αναφορά του, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Mega: «Στην κυριακάτικη συμμετοχή μου στην εκπομπή της κ. Γιάμαλη στο Mega είπα ότι γνωρίζω πως ο κ. Τσίπρας έκανε ένα τηλεφώνημα σε υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε συγγνώμη για την υπόθεση Novartis.

Η αλήθεια είναι πως υπερέβαλα, στηριζόμενος στα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στο συνέδριο της “Καθημερινής”, πριν από λίγο καιρό, ότι δηλαδή κάναμε λάθος χειρισμούς στην υπόθεση Novartis και βάλαμε στο ίδιο τσουβάλι ανθρώπους που είχαν εμπλακεί, με άλλους που δεν είχαν.

Εφελκυστικά πίστεψα ότι ο κ. Τσίπρας με αυτή την τολμηρή δήλωση είχε ζητήσει εμμέσως συγγνώμη. Πιθανόν να το έκανα, γιατί ο διακαής μου πόθος είναι η συνεργασία των δύο παρατάξεων για το καλό του τόπου.

Όμως, αυτό που είπα και εννοούσα εγώ στην κ. Γιάμαλη είναι τελείως διαφορετικό από τις ποικίλες ερμηνείες που του δόθηκαν. Άλλωστε τι σημασία έχουν οι προσωπικές απόψεις όταν υπάρχει δημόσιος διάλογος;».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.