Πολιτικη & Οικονομια

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τι ψήφισαν οι Έλληνες της Αυστραλίας

Τα αποτελέσματα από Μελβούρνη και Σίδνεϊ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ψηφοδέλτιο για τον β΄ γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τι ψήφισαν οι Έλληνες της Αυστραλίας © Aris Oikonomou/ SOOC

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τι ψήφισαν οι Έλληνες της Αυστραλίας - Τα αποτελέσματα από Μελβούρνη και Σίδνεϊ

Μπορεί οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ να μην έχουν κλείσει ακόμη στην Ελλάδα, όμως, τα αποτελέσματα από τη διαδικασία στην Αυστραλία, βρήκαν το φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην Αυστραλία, ο Νίκος Ανδρουλάκης βγαίνει πρώτος στο Σίδνεϊ και ο Χάρης Δούκας κατακτά την πρωτιά στη Μελβούρνη. Συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ ψήφισαν 47 άτομα. Ο κ. Ανδρουλάκης έλαβε 37 ψήφους και ο κ. Δούκας 9. Στη Μελβούρνη ψήφισαν 30 άτομα από 35 στον α' γύρο. Ο Χάρης Δούκας έλαβε 22 ψήφους και ο Νίκος Ανδρουλάκης 8.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Το πρώτο αποτέλεσμα ήρθε από το Μεγανήσι

Στο Μεγανήσι ψήφισαν 35 μέλη-φίλοι του ΠΑΣΟΚ, από τους 63 που είχαν συμμετάσχει στον α' γύρο. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε 22 ψήφους, ο Χάρης Δούκας 12, ενώ υπήρξε και ένα λευκό.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Μισή ώρα παράταση - Μέχρι τις 18:30 είχαν ψηφίσει 201.654

Μισή επιπλέον ώρα έχουν στη διάθεσή τους οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να προσέλθουν στις κάλπες του β' γύρου για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ. 

Μέχρι τις 18:30 στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ συμμετείχαν 201.654 πολίτες. Η συμμετοχή είναι μειωμένη κατα 26,8% σε σχέση με τον πρώτο γύρο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4urjiqb1fxt)

Όσον αφορά το πότε θα έχουμε μια σαφή εικόνα για το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, κομματικά στελέχη που επιμελούνται την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών εκτιμούν ότι μία ώρα μετά το κλείσιμο των καλπών, γύρω στις 20:30 δηλαδή, θα έχει γίνει γνωστό το αποτέλεσμα σε ποσοστό περίπου 60%.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.