Πολιτικη & Οικονομια

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Έκλεισαν οι κάλπες του β' γύρου

Νίκος Ανδρουλάκης ή Χάρης Δούκας πρόεδρος του κόμματος;

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Έκλεισαν οι κάλπες του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών - Νίκος Ανδρουλάκης ή Χάρης Δούκας πρόεδρος του κόμματος; 

Στις 19:30 έκλεισαν οι κάλπες του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τα πρώτα αποτελέσματα.

Στις 20:30 αναμένεται μία πρώτη, ασφαλής εκτίμηση για το αν ο Νίκος Ανδρουλάκης θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ή αν ο Χάρης Δούκας θα ηγηθεί της Χαριλάου Τρικούπη. 

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα πρώτα αποτελέσματα

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην Αυστραλία, ο Νίκος Ανδρουλάκης βγαίνει πρώτος στο Σίδνεϊ και ο Χάρης Δούκας κατακτά την πρωτιά στη Μελβούρνη. Συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ ψήφισαν 47 άτομα. Ο κ. Ανδρουλάκης έλαβε 37 ψήφους και ο κ. Δούκας 9. Στη Μελβούρνη ψήφισαν 30 άτομα από 35 στον α' γύρο. Ο Χάρης Δούκας έλαβε 22 ψήφους και ο Νίκος Ανδρουλάκης 8.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Το πρώτο αποτέλεσμα ήρθε από το Μεγανήσι

Στο Μεγανήσι ψήφισαν 35 μέλη-φίλοι του ΠΑΣΟΚ, από τους 63 που είχαν συμμετάσχει στον α' γύρο. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε 22 ψήφους, ο Χάρης Δούκας 12, ενώ υπήρξε και ένα λευκό.