Πολιτικη & Οικονομια

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Έκλεισαν οι κάλπες του β' γύρου

Νίκος Ανδρουλάκης ή Χάρης Δούκας πρόεδρος του κόμματος;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ έκλεινε και άνοιγε η κάλπη σε εκλογικό τμήμα
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Έκλεισαν οι κάλπες του β' γύρου © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Έκλεισαν οι κάλπες του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών - Νίκος Ανδρουλάκης ή Χάρης Δούκας πρόεδρος του κόμματος; 

Στις 19:30 έκλεισαν οι κάλπες του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τα πρώτα αποτελέσματα.

Στις 20:30 αναμένεται μία πρώτη, ασφαλής εκτίμηση για το αν ο Νίκος Ανδρουλάκης θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ή αν ο Χάρης Δούκας θα ηγηθεί της Χαριλάου Τρικούπη. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4ut55ux6zfl)

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα πρώτα αποτελέσματα

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην Αυστραλία, ο Νίκος Ανδρουλάκης βγαίνει πρώτος στο Σίδνεϊ και ο Χάρης Δούκας κατακτά την πρωτιά στη Μελβούρνη. Συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ ψήφισαν 47 άτομα. Ο κ. Ανδρουλάκης έλαβε 37 ψήφους και ο κ. Δούκας 9. Στη Μελβούρνη ψήφισαν 30 άτομα από 35 στον α' γύρο. Ο Χάρης Δούκας έλαβε 22 ψήφους και ο Νίκος Ανδρουλάκης 8.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Το πρώτο αποτέλεσμα ήρθε από το Μεγανήσι

Στο Μεγανήσι ψήφισαν 35 μέλη-φίλοι του ΠΑΣΟΚ, από τους 63 που είχαν συμμετάσχει στον α' γύρο. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε 22 ψήφους, ο Χάρης Δούκας 12, ενώ υπήρξε και ένα λευκό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.