Πολιτικη & Οικονομια

Χάρης Δούκας: Σήμερα αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ, δίνουμε ελπίδα στη χώρα

«Η συμμετοχή είναι η δύναμή μας»: Το μήνυμά του από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ο Χάρης Δούκας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων - Η δήλωσή του.

O Χάρης Δούκας ψήφισε για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ο Χάρης Δούκας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Εξερχόμενος από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, ο Χάρης Δούκας δήλωσε:

«Η συμμετοχή είναι η δύναμή μας. Σήμερα έχουμε ευκαιρία να αλλάξουμε πορεία, αρκεί να το κάνουμε όλοι μαζί. Για ένα ΠΑΣΟΚ μεγάλο, δυνατό, νικηφόρο. Σήμερα αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ, δίνουμε ελπίδα στη χώρα. Σήμερα ψηφίζουμε για την αλλαγή».

Άνοιξαν οι κάλπες για τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

Στις 7 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Αντιμέτωποι στη μάχη για την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Οδηγίες για τους ψηφοφόρους

Οι κάλπες θα ανοίξουν το πρωί στις 7 και η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 7 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον α' γύρο της 6ης Οκτωβρίου 2024.

Για την ταυτοποίησή τους απαιτείται η επίδειξη στην εφορευτική επιτροπή αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου/διπλώματος οδήγησης νέου τύπου.

Η αναζήτησή τους θα γίνεται από το μητρώο ψηφισάντων και όχι από τον εθνικό εκλογικό κατάλογο, όπως έγινε στον α' γύρο. Ως εκ τούτου, δεν απαιτείται ο ΑΜΚΑ για τους ψηφοφόρους 16 ετών και τους αλλοδαπούς. 

Για να ψηφίσουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι δε χρειάζεται να καταβάλουν αντίτιμο, ενώ μπορούν να προσέλθουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν, σε όποια περιοχή της χώρας, μπορούν να ψηφίσουν δηλαδή και σε διαφορετικό εκλογικό τμήμα από την προηγούμενη φορά.