Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης: Προβοκάτσια ότι διακινώ sms για να μην υπάρξει απαρτία στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Τι είπε για την συνάντηση με Πολάκη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κασσελάκης: Προβοκάτσια ότι διακινώ sms για να μην υπάρξει απαρτία στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης τάσσεται κατά της συγκέντρωση μελών του κόμματος έξω από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το ερχόμενο Σάββατο, σύμφωνα με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναπαράγουν sms με τα οποία καλούνται -δήθεν εκ μέρους μου- μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το ξενοδοχείο που θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο, τονίζω: Όπως και σε αντίστοιχες προβοκάτσιες που σχεδιάζονταν κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, έτσι και τώρα, αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες», σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να αφεθούν απερίσπαστα να λάβουν τις αποφάσεις τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και όλοι θα κριθούμε ψύχραιμα και ουσιαστικά, με τον μόνο τρόπο που αρμόζει: την ψήφο της βάσης», υπογραμμίζει.

Αναφερόμενος στο εξώδικο που απέστειλε για τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του, ο Στέφανος Κασσελάκης νωρίτερα ανέφερε: «Το περιεχόμενο έχει σε μεγάλο βαθμό ικανοποιηθεί ήδη από τη γρήγορη αντίδραση του κόμματος με τη δημοσιοποίηση και των υπολοίπων πόθεν έσχες. Είναι σημαντικό να προβεί η γραμματεία σε έρευνα για τη διαρροή, ήταν μια επιλεκτική διαρροή στοιχείων.
 
«Δεν έχω θέμα με επιθέσεις, αλλά υπάρχουν μερικές φορές που κάποιοι πρέπει να θέσουν κάποια όρια. Δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσω νομικά το κόμμα… Θα ήταν καλό να προβεί σε μια έρευνα το κόμμα».

Αναφορικά με την απουσία των άλλων υποψηφίων, πλην του ιδίου και του Παύλου Πολάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Με λυπεί η απουσία των άλλων που έχουν δηλώσει πρόθεση για υποψηφιότητα. Επρεπε να ήμασταν όλοι εδώ χωρίς προϋποθέσεις και επίσης στη διεξαγωγή ενός συνεδρίου που πρέπει να γίνει στην ώρα του και να χωρά όλους, όχι επιλεκτική μεταχείριση».