Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης από Παίδων Αγ. Σοφία: Το ΕΣΥ αλλάζει με στρατηγικό σχέδιο 3ετίας

«Χωρίς να κρύβουμε τα προβλήματα που κληρονομήσαμε» δήλωσε ο πρωθυπουργός

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης από Παίδων Αγ. Σοφία: Το ΕΣΥ αλλάζει με στρατηγικό σχέδιο 3ετίας © ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (10.10) στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» πραγματοποιούνται έργα ανακαίνισης με κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης, προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για τον εκσυγχρονισμό του ΕΣΥ. Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες στα χίλια τετραγωνικά μέτρα του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, το οποίο είναι σε λειτουργία και απομένει η παράδοση άλλων εξακοσίων. Από τον χώρο του νοσοκομείου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να στείλει το μήνυμα ότι «το ΕΣΥ αλλάζει». 

Μητσοτάκης: Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε οι σύγχρονες υποδομές να πλαισιώνονται από το απαραίτητο προσωπικό 

«Χωρίς να κρύβουμε τα προβλήματα που κληρονομήσαμε, έχουμε στρατηγικό σχέδιο 3ετίας που θα μας επιτρέψει παρεμβάσεις στις υποδομές και να αξιοποιήσουμε ιδιωτικές χορηγίες. Το νοσοκομείο αυτό είναι υπόδειγμα τού πώς μπορεί να συνεργαστεί το δημόσιο με τον ιδιωτικό τομέα. Η χώρα χρειάζεται μεγάλες ευεργεσίες που θα συνδράμουν τους δημόσιους πόρους για να προσφέρουμε στους πολίτες τις υπηρεσίες που τους αξίζουν» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Συζητήσαμε και για τις ελλείψεις προσωπικού. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε οι σύγχρονες υποδομές να πλαισιώνονται από το απαραίτητο προσωπικό για να λειτουργούν όπως πρέπει. Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό γιατί παρά τις δυσκολίες οι γονείς ξέρουν ότι το ΕΣΥ για τα παιδιατρικά περιστατικά παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας» είπε ο πρωθυπουργός. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4ryqz34nk9d)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.