Πολιτικη & Οικονομια

Φάμελλος: Απαράδεκτο να είναι υποψήφιος κάποιος που έχει κάνει εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ

Νέες αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Φάμελλος: Τι είπε για το εξώδικο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - Νέες αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Νέες αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη άφησε ο Σωκράτης Φάμελλος σε νέες δηλώσεις που έκανε.

«Εγώ κατεβαίνω πρόεδρος για να διορθώσω τα λάθη που έκανε ο προηγούμενος πρόεδρος. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και σε περίπτωση που δεν εκλεγώ όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο Σωκράτης Φάμελλος και πρόσθεσε ότι:

«Το κόμμα πρέπει να αλλάξει σελίδα γιατί η προηγούμενη ήταν καταστροφική. Η δική μου υποψηφιότητα προϋποθέτει ότι την επόμενη μέρα θα είμαστε ενωμένοι».

Ερωτηθείς σχετικά με το εξώδικο του Στέφανου Κασσελάκη προς τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «εγώ πρότεινα στον πρώην πρόεδρο να πάμε στη βάση αλλά δεν πέρασε από τον Κασσελάκη. Προκάλεσε την μομφή ο ίδιος. Αυτό δείχνει πολιτική αδυναμία. Ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρώ απαράδεκτο να είναι κάποιος υποψήφιος που έχει κάνει εξώδικο στο κόμμα. Εγώ ζητώ την ήττα του πρώην προέδρου γιατί κάνει κακό στο κόμμα. Δεν θέλω να μπει η διαγραφή του το τραπέζι. Εγώ θέλω να διαγραφούν τα λάθη που έχουν γίνει στο κόμμα. Θέλω να αποσυρθεί το εξώδικο και την κατηγορία της διαπλοκής».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούσε λανθασμένες επιλογές λόγω του προηγούμενου προέδρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φταίει για το εξώδικο που έκανε ο πρώην πρόεδρος. Η διαρροή του πόθεν έσχες δεν είναι σίγουρο ότι έγινε μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Καλώς δώσαμε το πόθεν έσχες μας για να δημοσιοποιηθούν» πρόσθεσε ο κ. Φάμελλος και κατέληξε:

«Το διεκύβευμα των εκλογών δεν είναι ποιος θα βγει πρόεδρος αλλά αν θα υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ κάνω ότι μπορώ για να παραμείνει η ταυτότητα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Μητσοτάκης κάνει πλιάτσικο και το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αντισταθεί. Εγώ θέλω να γίνει debate αυτό που δεν θέλω είναι να υπάρχει τοξικότητα»