Πολιτικη & Οικονομια

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης έχει θέσεις που είναι πιο κοντά στην ακροδεξιά

«Δεν θέλουμε παρουσιαστή στο κόμμα και δεν θα επανεκλεγεί» τόνισε μεταξύ άλλων

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης έχει θέσεις που είναι πιο κοντά στην ακροδεξιά
Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης έχει θέσεις που είναι πιο κοντά στην ακροδεξιά © EUROKINISSI

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης έχει θέσεις που είναι πιο κοντά στην ακροδεξιά - «Δεν θέλουμε παρουσιαστή στο κόμμα και δεν θα  επανεκλεγεί» τόνισε μεταξύ άλλων

«Δεν θα επανεκλεγεί ο Κασσελάκης, σας το υπογράφω, δεν υπάρχει καμία περίπτωση», επανέλαβε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας σήμερα το πρωί (10/10) στο ACTION24.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4rx7a5hbqkx)

Ο Χρήστος Σπίρτζης έκανε δριμεία κριτική στον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας πως «είναι πιο κοντά στην ακροδεξιά» αλλά και για τις περιοδείες που κάνει το τελευταίο διάστημα, κάνοντας λόγο για τη «μάχη της ψαροταβέρνας».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4rwzoa5ohcx)

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης έχει θέσεις που είναι πιο κοντά στην ακροδεξιά

«Εδώ υπάρχει μια ομάδα "συντρόφων"» που οι αρχές που εκφράζουν είναι ξένες με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ευρύτερη προοδευτική παράταξη. Ο Κασσελάκης τους 11 μήνες που ήταν πρόεδρος έχει διατυπώσει θέσεις που είναι πιο κοντά στην ακροδεξιά, όπως αυτή για το ΝΑΤΟ ότι είναι ιερή συμμαχία. Παράλληλα ο Πέτρος Παππάς είπε ότι πρέπει στρατευμενός σε αντιπολεμική διαδήλωση να έχει πειθαρχικές ευθύνες. Αυτό εχει σαν αποτέλεσμα 3 στρατευμένοι να έχουν σήμερα πρόβλημα. Το ζήτημα το ανέδειξε ο Πέτρος Παππάς με τον Θάνο Πλεύρη» είπε στο Action 24 ο πρώην υπουργός.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4rwoj3xcjcx)

«Πρέπει να φύγει, ηττήθηκε στις ευρωεκλογές» συμπλήρωσε ο κ. Σπίρτζης ο οποίος τοποθετήθηκε και για το εξώδικο του πρώην προέδου του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «ποια είναι τα προσωπικά του δεδομένα που δημοσιεύτηκαν και έστειλε το εξώδικο; Έχει το δικό μου πόθεν έσχες ή όποιου άλλου που εμπλέκεται στην πολιτική προσωπικά στοιχεία; Μην τρελαθούμε, θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4rwss4282hl)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.