Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρουλάκης: Έχετε δει πουθενά στον κόσμο να γίνεται ντιμπέιτ Σαββατοκύριακο;

Γιατί ναυάγησε η τηλεμαχία του με τον Χάρη Δούκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ανδρουλάκης απαντά στον Δούκα για την ακύρωση του ντιμπέιτ
Ο Ανδρουλάκης απαντά στον Δούκα για την ακύρωση του ντιμπέιτ © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Ο Ανδρουλάκης απαντά στον Δούκα για την ακύρωση του ντιμπέιτ 

Στο κεντρικό δελτίο του Star βρέθηκε λίγες ώρες μετά την ακύρωση του ντιμπέιτ με τον Χάρη Δούκα ο Νίκος Ανδρουλάκης αφήνοντας αιχμές κατά του συνυποψηφίου του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, σήμερα ο κ. Δούκας είχε δημοτικό συμβούλιο. Την Παρασκευή εγώ έχω κεντρική ομιλία στην Θεσσαλονίκη, που δεν πραγματοποίησα στον α' γύρο. Δεν μπορώ να ακυρώσω αυτή την ομιλία. Την Πέμπτη έχει την Εθνική Ελλάδος» είπε ο κ. Ανδρουλάκης. Για το αν θα μπορούσε να γίνει το Σαββατοκύριακο διερωτήθηκε: «Έχετε δει πουθενά παγκοσμίως να γίνεται ντιμπέιτ Σάββατο; Ή Κυριακή πρωί όπως άκουσα με έναν τρόπο σκωπτικό που περιφρονεί την προσπάθεια που κάνουμε; Αυτοί οι λεονταρισμοί δεν βοηθούν. Έγινε μία σοβαρή προσπάθεια, πετύχαμε όλοι μαζί να γίνει ένα ντιμπέιτ σοβαρό, προγραμματικό, που το είδαν περίπου μισό εκατ. άνθρωποι. Το να το χρησιμοποιούμε τώρα αυτό, παρόλο που γνωρίζουμε τις αδυναμίες που υπάρχουν, για να κάνουμε ένα μπρα ντε φέρ, εγώ δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν αρνούμαι ποτέ τον διάλογο».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν χωρίζεται ούτε 80-20 ούτε 70-30», σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, αφήνοντας αιχμές κατά του Χάρη Δούκα που ανέφερε πως το 70% απαιτεί αλλαγή ηγεσίας. «Το θέμα δεν είναι που θα πάει καλά ο καθένας μας εσωκομματικά, αλλά που θα πάει καλά η παράταξη» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, με αφορμή ερώτηση για τα ποσοστά του στην Αθήνα.

Παραδέχθηκε πάντως ότι χρειάζονται οργανωτικές αλλαγές στην Αττική για το κόμμα του.

Τέλος ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν και αυτήν την Κυριακή και να υπάρξει μία μεγάλη συμμετοχή. Όπως διευκρίνισε ο κάθε ένας που ψήφισε την πρώτη Κυριακή δικαιούται τη δεύτερη Κυριακή να ψηφίσει σε όποιο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ θέλει και χωρίς αντίτιμο.

Νίκος Ανδρουλάκης | Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.