Πολιτικη & Οικονομια

Αννα Διαμαντοπούλου: Δεν θα δώσω κατεύθυνση στους πολίτες, ο καθένας θα κρίνει

Mετά τις συναντήσεις με Χάρη Δούκα και Νίκο Ανδρουλάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: H δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Αννα Διαμαντοπούλου: Δεν θα δώσω κατεύθυνση στους πολίτες, ο καθένας θα κρίνει

Η 'Αννα Διαμαντοπούλου μετά την ολοκλήρωση των διαδοχικών συναντήσεων με τον Χάρη Δούκα και τον Νίκο Ανδρουλάκη δήλωσε, μεταξύ άλλων, πώς ήταν πολύ σημαντική για την επόμενη ημέρα και το κίνημα η συνάντηση με τους δύο.

«Αποτυπώθηκε την Κυριακή μια νέα ανθρωπογεωγραφία, χρειάζεται συνέδριο ανασυγκρότησης. Δεν θα δώσω κατεύθυνση στους πολίτες, ο καθένας θα κρίνει. Προσωπικά έχω καταθέσει τις θέσεις μου. Πάμε ξανά κάλπες, να ψηφίσουν ότι θέλουν οι πολίτες», υπογράμμισε η κ Άννα Διαμαντοπούλου.

Διέψευσε κατηγορηματικά αν συζήτησε με τους δύο διεκδικητές της ηγεσίας κάποιο ρόλο της στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ την επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών. Όπως τόνισε «κανένας ρόλος, καμία τέτοια συζήτηση. Θα είμαι εδώ».

Εξαιρετική χαρακτήρισε ο Χάρης Δούκας τη συζήτηση που είχε με την 'Αννα Διαμαντοπούλου στο γραφείο της και η οποία έγινε μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

«Mιλήσαμε για την αναγκαία σύνθεση διαφορετικών ρευμάτων και τάσεων για ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ που θα νικήσει. Σε κάθε περίπτωση με την 'Αννα θα είμαστε μαζί την επόμενη μέρα», ανέφερε ο κ. Δούκας.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση για τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ, σημείωσε: «Από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι είμαι διαθέσιμος. Δεν έχω βάλει καμία εκδήλωση στο πρόγραμμά μου τις επόμενες μέρες για να υπάρχει ευελιξία και να οριστεί ημερομηνία».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.