Πολιτικη & Οικονομια

Ο Βασίλης Κικίλιας απαντά για την αγορά διαμερίσματος στη Βασιλίσσης Σοφίας

«Πούλησα περιουσία κι έκανα αγορά ανάλογης αξίας» δηλώνει ο υπουργός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Κικίλιας
Ο Βασίλης Κικίλιας απαντά για την αγορά διαμερίσματος στη Βασιλίσσης Σοφίας © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Βασίλης Κικίλιας: Η απάντηση μέσω Χ για την αγορά διαμερίσματος στη Βασιλίσσης Σοφίας

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, έδωσε σήμερα (9.10) την απάντησή του σε δημοσιεύματα σχετικά με την αγορά διαμερίσματος επί της Βασιλίσσης Σοφίας, κοντά στον Εθνικό Κήπο και στο προεδρικό Μέγαρο και το Μαξίμου, έναντι 1,2 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βασίλης Κικίλιας, θέλοντας να αγοράσει το εν λόγω διαμέρισμα, θέλησε να πουλήσει ένα οικογενειακό ακίνητο. Ο υπουργός απαντά ότι «η πώληση ενός προϋπάρχοντος δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η αγορά ενός άλλου ανάλογης αξίας, με απόλυτη διαφάνεια ως προς τα τιμήματα και τις διαδικασίες, είναι απόδειξη του καθαρού τρόπου που πορεύθηκα σε όλη μου τη ζωή». 

Τι απαντά ο Βασίλης Κικίλιας για την αγορά του ακινήτου

Αναλυτικά η απάντηση του Βασίλη Κικίλια μέσω Χ:

Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο στόχαστρο κακόβουλων σχολίων, αν και το τελευταίο «κρούσμα» ξεχωρίζει γιατί δηλώνει, και μάλιστα ευθαρσώς, την εμπάθεια στο πρόσωπό μου και στην οικογένεια μου.

Επειδή, όμως πάλι απέτυχαν να «βγάλουν λαβράκι», καθώς πάντα λειτουργώ με απόλυτη διαφάνεια, με το όνομα και την υπογραφή μου, ώστε οι Αρχές, η Βουλή, ο Τύπος και οι πολίτες να μπορούν ανά πάσα στιγμή να με ελέγχουν, τώρα προσπαθούν να μετατοπίσουν το θέμα στο πεδίο της δεοντολογίας, της ηθικής κλπ.

Καθαρές κουβέντες: Η πώληση ενός προϋπάρχοντος δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η αγορά ενός άλλου ανάλογης αξίας, με απόλυτη διαφάνεια ως προς τα τιμήματα και τις διαδικασίες, είναι απόδειξη του καθαρού τρόπου που πορεύθηκα σε όλη μου τη ζωή.

Στην πολιτική μπήκα «χορτάτος» χάρη στην οικογένεια και την καριέρα μου και σκοπεύω όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους να συνεχίσω να τιμώ και να σέβομαι βαθιά όσους με στηρίζουν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.