Πολιτικη & Οικονομια

9 νέοι όροι για την υποψηφιότητα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Όσο περνούν οι μέρες οι σύντροφοι συνειδητοποιούν ότι ο Στέφανος με τα κολλητά ρούχα θα επανεκλεγεί, αλλά δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
9 νέοι όροι για την υποψηφιότητα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ
© ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Όσο περνούν οι μέρες τόσο οι σύντροφοι στον ΣΥΡΙΖΑ συνειδητοποιούν το αναπόφευκτο: ο Στέφανος με τα κολλητά ρούχα θα επανεκλεγεί πρόεδρος του κόμματος των Παππάδων. Πρόκειται φυσικά για κάτι που είναι απολύτως αναμενόμενο. Αν αφαιρέσεις τον ηγέτη της Τζάκρη από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι υπόλοιποι έχουν απήχηση ανάλογη (ή και μικρότερη) της Νέας Αριστεράς: Άνθρωποι που είτε δοκιμάστηκαν και απέτυχαν παταγωδώς είτε δεν έχουν τίποτα απολύτως να πουν πέραν του να καταγγείλουν τον «νεοφιλελευθερισμό», τον «ιμπεριαλισμό» και άλλες πολυσύλλαβες λέξεις, που δεν καταλαβαίνουν τι στην πραγματικότητα σημαίνουν.

Προφανώς οι σύντροφοι δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και προκειμένου να αποφύγουν τον εξευτελισμό της ήττας από τον αγαπημένο των μεσημεριανάδικων (κι αφού είδαν ότι η ιδέα με το πόθεν έσχες δεν τον σταμάτησε), επινοούν καινούργιους όρους συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία προκειμένου να τον αποκλείσουν. Σύμφωνα με τις 9 επικρατέστερες μέχρι στιγμής ιδέες, για να θέσεις υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ:

  1. Θα πρέπει να είσαι στρέιτ και να μην έχεις ποτέ τραγουδήσει δημοσίως τραγούδια της Άννας της Βίσση.
  2. Θα πρέπει να μην έχεις σπουδάσει σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
  3. Θα πρέπει να μην έχεις ζήσει περισσότερο από 6 συνεχόμενους μήνες στο εξωτερικό.
  4. Θα πρέπει να μην ξέρεις αγγλικά καλύτερα από τον Αλέξη τον Τσίπρα.
  5. Θα πρέπει να μην έχεις μείνει ούτε μια μέρα στο Μετς.
  6. Θα πρέπει να μην έχεις κατοικίδιο.
  7. Θα πρέπει να μην έχεις εξοχικό στις Σπέτσες.
  8. Θα πρέπει να έχεις πάνω από 3 χρόνια να επισκεφθείς γυμναστήριο και να έχεις εμφανές πρόβλημα σπλαχνικού λίπους (θα συσταθεί ειδική επιτροπή η οποία θα αποφαίνεται σχετικώς)
  9. Θα πρέπει τα αρχικά σου να μην είναι Σ και Κ

Βέβαια οι σύντροφοι ξέρουν ότι ο Στέφανος με τα κολλητά ρούχα είναι ικανός να υποστηρίξει τα πάντα και τα αντίθετά τους και άρα καθόλου δεν αποκλείεται να πάρει κιλά, να πουλήσει το εξοχικό με τον υπαίθριο βόθρο, να δώσει τη Φάρλι, να πει πως ουδέποτε υπήρξε ομοφυλόφιλος ή κάτοικος Μετς και Ηνωμένων Πολιτειών και, τέλος, να αλλάξει ταυτότητα. Οπότε για να είναι εντελώς καλυμμένοι πιθανότατα θα βρουν μια δικαιολογία για να τον διαγράψουν και έτσι να ξεμπερδεύουν μια και καλή από τον άνθρωπο που χάρισε στον ΣΥΡΙΖΑ το τέλος που του άξιζε. Και μπράβο τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.