Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης για ΣΥΡΙΖΑ: Ας ανάψουμε ένα κεράκι που γλιτώσαμε - Ήρθε ο Μητσοτάκης και μας έσωσε

«Έχω λατρεία στον Σαμαρά» δήλωσε σε άλλο σημείο ο υπουργός Υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης για ΣΥΡΙΖΑ: Ας ανάψουμε ένα κεράκι που γλιτώσαμε © ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και το ερώτημα αν είναι καραμανλικός και σαμαρικός 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε σήμερα (9.10) στον ΣΚΑΪ τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος «ξεπερνούν κάθε σενάριο ταινίας».

«Επί της ουσίας δεν θέλουν να κατέβει ο Κασσελάκης. Φοβούνται ότι αν κατέβει μπορεί να κερδίσει. Τυπικά μπορεί να έχει και δίκιο ο κ. Κασσελάκης για το Πόθεν Έσχες, γιατί είναι βαριά προσωπικά δεδομένα. Δημοσιεύεται με απόφαση της Βουλής για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και με συγκεκριμένο τρόπο. Δεν δημοσιεύεται γενικώς», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι «το μόνο που μένει είναι σε ποιους είχαμε εναποθέσει τις τύχες της Ελλάδας το 2015. Είναι θαύμα εδώ που είναι η Ελλάδα σήμερα. Όλοι αυτοί που τσακώνονται σήμερα ήταν στην κυβέρνηση Τσίπρα. Σε αυτούς είχαμε εναποθέσει την τύχη για να είμαστε μέλος της Ευρώπης». συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας.

Σε άλλο σημείο μάλιστα, σχολίασε ότι «κάθε μέρα πρέπει να ανάβουμε ένα κεράκι και να λέμε “Θεέ μου ευχαριστούμε που είμαστε εδώ”. Ήρθε ο Μητσοτάκης και μας έσωσε. Ας ανάψουμε ένα κεράκι που γλιτώσαμε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4r1upv3qn5d)

Άδωνις Γεωργιάδης: Έχω λατρεία στον Σαμαρά, δεν μπορείς να είσαι στη ΝΔ αν δεν είσαι καραμανλικός

«Υπάρχει νεοδημοκράτης που να μην είναι καραμανλικός; Δεν μπορείς να είσαι στη ΝΔ αν δεν είσαι καραμανλικός. Μα, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε αυτή την παράταξη για να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη», δήλωσε ο υπουργός Υγείας σε ερώτηση που δέχθηκε για την αποχή Καραμανλή και Σαμαρά από το πάρτι για τα 50 χρόνια της ΝΔ

Σε ερώτηση για το αν είναι και σαμαρικός, απάντησε: «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι πιο αγαπημένος μου πολιτικός φίλος. Του έχω λατρεία κι αυτό δεν αλλάζει. Και του έχω και ευγνωμοσύνη. Όμως να σας πω κάτι. Υπουργό στην κυβέρνησή του τον Μητσοτάκη, ποιος τον έκανε; Εγώ τον έκανα; Ο Σαμαράς δεν τον έκανε; Άρα για ποια κόντρα μιλάμε; Ο Σαμαράς έκανε υπουργό τον Μητσοτάκη, ο Μητσοτάκης κέρδισε τις εσωκομματικές αφού είχε πάει ο κ. Σαμαράς, έγινε πρόεδρος ο Μητσοτάκης και τώρα κυβερνάει ο Μητσοτάκης! Τι να κάνουμε τώρα; Μέσα στη ΝΔ δεν υπάρχουν αυτά που φαντάζεστε. Παίρνετε την τρίχα τριχιά για να κάνετε παραπολιτικό...».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4r2nk98rn69)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.