Πολιτικη & Οικονομια

Απόστολος Γκλέτσος: Ο Κασσελάκης προσπαθεί να φύγει με φαντασμαγορικό τρόπο

«Το πόθεν έσχες είναι δημόσιο έγγραφο» τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απόστολος Γκλέτσος: Ο Κασσελάκης προσπαθεί να φύγει με φαντασμαγορικό τρόπο
Απόστολος Γκλέτσος: Ο Κασσελάκης προσπαθεί να φύγει με φαντασμαγορικό τρόπο © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Απόστολος Γκλέτσος: Ο Κασσελάκης προσπαθεί να φύγει με φαντασμαγορικό τρόπο - «Το πόθεν έσχες είναι δημόσιο έγγραφο» τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

«Προσπαθεί να κάνει μια έξοδο, να φύγει με φαντασμαγορικό τρόπο» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος στο Mega με αφορμή όσα συνέβησαν στο κόμμα το τελευταίο 24ωρο.

«Θέλει να φύγει, δεν θέλει να κάτσει για να πάει σε εκλογή. Δεν θέλει να πάει σε κάλπη γιατί ξέρει τι τον περιμένει. Εδώ και πολύ καιρό το πιστεύω αυτό γιατί ακούω τον κόσμο, ξέρω τι θα γίνει» πρόσθεσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4r2gjsgs3y1)

«Το πόθεν έσχες είναι δημόσιο έγγραφο» τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Όσον αφορά την αντίδραση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να στείλει εξώδικο μετά τη διαρροή του πόθεν έσχες του από την ΕΦΣΥΝ, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε ότι «από την εμπειρία μου 30 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην πολιτiκή ξέρω ότι ο οποιοσδήποτε ασχολείται με τα κοινά, το πόθεν έσχες μας είναι δημόσιο έγγραφο».

«Δηλαδή όλο αυτό το πράγμα με τον κ. Κασσελάκη ότι 11 μήνες ήταν αρχηγός σε κάποιο κόμμα και μάλιστα στο κόμμα της αντιπολίτευσης και της αριστεράς αντιπολίτευσης και το πόθεν έσχες του δεν ήταν σε κοινή θέα σε κονή δημόσια θέα, τι κάνει τώρα; Στέλνει εξώδικο ή μηνύει στο κόμμα που ήταν αρχηγός και που θέλει να είναι ξανά. Τί είναι αυτό τώρα; δεν μπορώ να καταλάβω» συνέχισε.

Χαμός επικρατεί στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του συνεδρίου και των εσωκομματικών εκλογών στις 24 Νοεμβρίου. Μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία επέστρεψε, ως απαράδεκτο, το εξώδικο του Στέφανου Κασσελάκη προς τα όργανα του κόμματος, το οποίο ο τέως πρόεδρος είχε αποστείλει, με αφορμή τη διαρροή του πόθεν έσχες του σε εφημερίδα.

Μάλιστα την Τρίτη στη δημοσιότητα βγήκαν όλα τα πόθεν των υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ. Με εντολή Νίκου Παππά ανέβηκαν στο site του ΣΥΡΙΖΑ τα περιουσιακά στοιχεία όλων των υποψηφίων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.