Πολιτικη & Οικονομια

Το «ευχαριστώ» του Παύλου Γερουλάνου μέσα από νέο σποτ

Το μήνυμά του για την επόμενη ημέρα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παύλος Γερουλάνος: Το ευχαριστώ μετά τον α' γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ και το μήνυμα για την επόμενη ημέρα

Με ένα σποτ δυόμιση περίπου λεπτών ο Παύλος Γερουλάνος λέει το δικό του «ευχαριστώ» σε όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό του κατά την προεκλογική μάχη που έδωσε για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. 

«Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ», γράφει ο Παύλος Γερουλάνος στη λεζάντα της ανάρτησης με την οποία συνοδεύει το νέο του σποτ. 

«Ένα βίντεο αφιερωμένο σε όσες και όσους συναντηθήκαμε σε αυτό το υπέροχο προεκλογικό ταξίδι. Συνεχίζουμε. Σας ευχαριστώ», αναφέρει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 

Οι χθεσινές συναντήσεις Γερουλάνου με Ανδρουλάκη και Δούκα

Ο Παύλος Γερουλάνος είχε την Τρίτη (8.10) συνάντηση με τους δύο διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος στη Βουλή, ένα ουδέτερο χώρο, ανάλογα της στάσης που έχει τηρήσει μέχρι τώρα για το τι θα πράξει την ερχόμενη Κυριακή. 

«Είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση, σε εξαιρετικό κλίμα. Αναφέρθηκα στο πρόγραμμα μου, την ανάγκη για ανακατεύθυνση της χώρας. Τόνισα την αναγκαιότητα, γιατί ανοίγει η κερκόπορτα, κάθε μέρα που περνάει, στην Ακροδεξιά και τη μισαλλοδοξία, το μήνυμα της κάλπης στο ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρο, να αλλάξουμε τώρα. Θα αποτυπωθεί την Κυριακή. Προχωράνε οι συζητήσεις για να γίνει άμεσα το ντιμπέιτ», δήλωσε ο Χάρης Δούκας μετά το τέλος της συνάντησης με τον Παύλο Γερουλάνο στη Βουλή. 

Από την πλευρά του, ο Παύλος Γερουλάνος χαρακτήρισε «εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση και με τους δυο διεκδικητές. Μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας, πως θα το ανοίξουμε και θα το προετοιμάσουμε για την επόμενης ημέρα. Ανταποκρίθηκα, εκείνοι μου ζήτησαν να συναντηθούμε». Σε ό,τι αφορά το ερώτημα αν θα στηρίξει δημόσια έναν από τους δύο υποψηφίους, ο κ. Γερουλάνος: «Αυτά τα απάντησα το βράδυ της Κυριακής, δεν έχει αλλάξει κάτι, οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση, θα την εκφράσουν στην κάλπη. Είναι σημαντική η συμμετοχή, ακόμη και εάν δεν είναι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα να πάνε να ψηφίσουν. Καλό είναι το να γίνει ντιμπέιτ. Έμειναν εντυπώσεις από πρώτο ντιμπέιτ, μπορούν να αποτυπωθούν καλύτερα. Υπήρξε ταύτιση σε πολλά πράγματα, να γίνει πιο δελεαστικό το ΠΑΣΟΚ, να μιλήσει με περισσότερα στρώματα της κοινωνίας».