Πολιτικη & Οικονομια

Η Άννα Διαμαντοπούλου συναντά σήμερα Ανδρουλάκη και Δούκα

Ενόψει του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Διαμαντοπούλου
Η Άννα Διαμαντοπούλου συναντά σήμερα Ανδρουλάκη και Δούκα © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Άννα Διαμαντοπούλου: Συνάντηση με Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα ενόψει του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

Η Άννα Διαμαντοπούλου αναμένεται - σύμφωνα με πληροφορίες - να συναντήσει σήμερα Τετάρτη (9.10) τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα, λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ. 

Η Άννα Διαμαντοπούλου θα έχει συνάντηση στη μία το μεσημέρι με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να συναντήσει και τον Χάρη Δούκα.

Οι χθεσινές συναντήσεις Γερουλάνου με Ανδρουλάκη και Δούκα

Ο Παύλος Γερουλάνος είχε την Τρίτη (8.10) συνάντηση με τους δύο διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος στη Βουλή, ένα ουδέτερο χώρο, ανάλογα της στάσης που έχει τηρήσει μέχρι τώρα για το τι θα πράξει την ερχόμενη Κυριακή. 

«Είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση, σε εξαιρετικό κλίμα. Αναφέρθηκα στο πρόγραμμα μου, την ανάγκη για ανακατεύθυνση της χώρας. Τόνισα την αναγκαιότητα, γιατί ανοίγει η κερκόπορτα, κάθε μέρα που περνάει, στην Ακροδεξιά και τη μισαλλοδοξία, το μήνυμα της κάλπης στο ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρο, να αλλάξουμε τώρα. Θα αποτυπωθεί την Κυριακή. Προχωράνε οι συζητήσεις για να γίνει άμεσα το ντιμπέιτ», δήλωσε ο Χάρης Δούκας μετά το τέλος της συνάντησης με τον Παύλο Γερουλάνο στη Βουλή. 

Από την πλευρά του, ο Παύλος Γερουλάνος χαρακτήρισε «εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση και με τους δυο διεκδικητές. Μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας, πως θα το ανοίξουμε και θα το προετοιμάσουμε για την επόμενης ημέρα. Ανταποκρίθηκα, εκείνοι μου ζήτησαν να συναντηθούμε». Σε ό,τι αφορά το ερώτημα αν θα στηρίξει δημόσια έναν από τους δύο υποψηφίους, ο κ. Γερουλάνος: «Αυτά τα απάντησα το βράδυ της Κυριακής, δεν έχει αλλάξει κάτι, οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση, θα την εκφράσουν στην κάλπη. Είναι σημαντική η συμμετοχή, ακόμη και εάν δεν είναι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα να πάνε να ψηφίσουν. Καλό είναι το να γίνει ντιμπέιτ. Έμειναν εντυπώσεις από πρώτο ντιμπέιτ, μπορούν να αποτυπωθούν καλύτερα. Υπήρξε ταύτιση σε πολλά πράγματα, να γίνει πιο δελεαστικό το ΠΑΣΟΚ, να μιλήσει με περισσότερα στρώματα της κοινωνίας».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4qdwev17uz5)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.