Πολιτικη & Οικονομια

Νέα εκδήλωση από το Ινστιτούτο Τσίπρα για την ακρίβεια και την οικονομία

Παρών με ομιλία ο πρώην πρωθυπουργός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Τσίπρας
Νέα εκδήλωση από το Ινστιτούτο Τσίπρα για την ακρίβεια και την οικονομία © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Νέα εκδήλωση για την ακρίβεια και την ελληνική οικονομία με ομιλία του πρώην πρωθυπουργού

Νέα εκδήλωση αναμένεται να πραγματοποιήσει το Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα με κεντρικό θέμα την αντιμετώπιση της ακρίβειας, τις προκλήσεις και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Η εκδήλωση του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά.

Οικονομολόγοι, πολιτικοί, ειδικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα πάρουν μέρος στις θεματικές συζητήσεις θα τοποθετηθούν και θα ανταλλάξουν απόψεις για την κρίση ακρίβειας και θα προτείνουν λύσεις για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία. Η εκδήλωση θα κλείσει με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας προεδρεύει σε σύσκεψη για τα Δυτικά Βαλκάνια στο Βελιγράδι

Ο Αλέξης Τσίπρας θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση της Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια στο Βελιγράδι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις εργασίες της Επιτροπής θα ανοίξουν ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός και η πρόεδρος της Βουλής της Σερβίας, ενώ θα συμμετάσχουν βουλευτές από τα κράτη-μέλη και ιδίως τα Δυτικά Βαλκάνια. Ο Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται να τονίσει τη σημασία που έχει ο σεβασμός των διεθνών συμφωνιών για την εξασφάλιση της ειρήνης και της σταθερότητας, την αντιμετώπιση του εθνικισμού και την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων. Θα υπογραμμίσει παράλληλα τη σημασία που έχει για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και την αντιμετώπιση του εθνικισμού, η συνανάπτυξη της περιοχής στην οικονομία, την ενέργεια και τη νέα πράσινη και ψηφιακή ατζέντα, καθώς και ο συντονισμός σε θέματα ασφάλειας και διπλωματίας.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα συναντήσει τον Σέρβο πρωθυπουργό στο περιθώριο της συνάντησης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.