Πολιτικη & Οικονομια

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θέλαμε Γερουλάνο, Διαμαντοπούλου ως αντιπάλους»

Η αναφορά στο ζήτημα που ανέκυψε με την Σύμη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεωργιάδης για τελετή έναρξης Παρίσι: Ένιωσα υπερήφανος για τη δική μας
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ/EUROKINISSI

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι είπε για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε ο υπουργός Yγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος εξέφρασε την «προτίμηση» της Νέας Δημοκρατίας.

«Στον πολιτικό σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας, στον οποίο συμμετείχα δεν επιθυμούσαμε να κερδίσουν οι Γερουλάνος – Διαμαντοπούλου, κόντρα σε όσα υποστήριζαν διάφοροι. Ισχύει το ακριβώς ανάποδο από. Όποιος στοιχειωδώς διαθέτει πολιτικό κριτήριο θα γνωρίζει ότι και οι δυο θα δημιουργούσαν πρόβλημα στη ΝΔ» δήλωσε μιλώντας στον Status fm 107,7, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν ισχύει το ίδιο με Ανδρουλάκη και Δούκα για προφανείς λόγους» υποστήριξε «δεν υποτιμώ κανέναν πολιτικό αντίπαλο, αλλά η Άννα θα ανταγωνιζόταν τη ΝΔ γιατί έχει πρωθυπουργίσιμα χαρακτηριστικά και το θέτω με όρους πολιτικούς» πρόσθεσε ο υπουργός υγείας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Τι είπε για το θέμα της Σύμης

Χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα της Σύμης, δήλωσε πως «το υπουργείο εξάντλησε και τα τρία στάδια αντιμετώπισης του προβλήματος» και καταφέρθηκε εναντίον του λαϊκισμού και του τρόπου με τον οποίο αντέδρασε ο Δήμαρχος Σύμης. «Αν υπέγραφα την απομάκρυνση του ασθενοφόρου που κλώτσησε ο Δήμαρχος, τι θα έλεγαν οι κάτοικοι».

Αναφορικά με το πλαστό έγγραφο περί προληπτικής επιστράτευσης με το με οποίο βουλευτής της ΝΙΚΗ κατέθεσε ερώτηση στη βουλή ζήτησε από τους ψηφοφόρους του κόμματος να αναρωτηθούν αν έκαναν σωστή επιλογή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Στο Ηρώδειο για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος
Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Στο Ηρώδειο για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας

Η ΠτΔ παρακολούθησε την εκδήλωση για την επέτειο των 50 ετών από την ίδρυσή της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.