Πολιτικη & Οικονομια

«Οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση», επιμένει ο Π. Γερουλάνος μετά τις συναντήσεις με Ανδρουλάκη - Δούκα

«Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση και με τους δυο διεκδικητές» δηλώνει

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παύλος Γερουλάνος: Οι δηλώσεις μετά τη συνάντηση με Ανδρουλάκη - Δούκα ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

Οι συζητήσεις για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται, με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα να αναζητούν συμμαχίες και τη δημόσια υποστήριξη των συνυποψηφίων τους. Ο Παύλος Γερουλάνος είχε σήμερα (8.10) συνάντηση με τους δύο διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος στη Βουλή, ένα ουδέτερο χώρο, ανάλογα της στάσης που έχει τηρήσει μέχρι τώρα για το τι θα πράξει την ερχόμενη Κυριακή. 

«Είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση, σε εξαιρετικό κλίμα. Αναφέρθηκα στο πρόγραμμα μου, την ανάγκη για ανακατεύθυνση της χώρας. Τόνισα την αναγκαιότητα, γιατί ανοίγει η κερκόπορτα, κάθε μέρα που περνάει, στην Ακροδεξιά και τη μισαλλοδοξία, το μήνυμα της κάλπης στο ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρο, να αλλάξουμε τώρα. Θα αποτυπωθεί την Κυριακή. Προχωράνε οι συζητήσεις για να γίνει άμεσα το ντιμπέιτ», δήλωσε ο Χάρης Δούκας μετά το τέλος της συνάντησης με τον Παύλο Γερουλάνο στη Βουλή. 

«Οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση», επιμένει για τα περί στήριξης ο Παύλος Γερουλάνος

Από την πλευρά του, ο Παύλος Γερουλάνος χαρακτήρισε «εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση και με τους δυο διεκδικητές. Μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης ημέρας, πως θα το ανοίξουμε και θα το προετοιμάσουμε για την επόμενης ημέρα. Ανταποκρίθηκα, εκείνοι μου ζήτησαν να συναντηθούμε». Σε ό,τι αφορά το ερώτημα αν θα στηρίξει δημόσια έναν από τους δύο υποψηφίους, ο κ. Γερουλάνος: «Αυτά τα απάντησα το βράδυ της Κυριακής, δεν έχει αλλάξει κάτι, οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση, θα την εκφράσουν στην κάλπη. Είναι σημαντική η συμμετοχή, ακόμη και εάν δεν είναι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα να πάνε να ψηφίσουν. Καλό είναι το να γίνει ντιμπέιτ. Έμειναν εντυπώσεις από πρώτο ντιμπέιτ, μπορούν να αποτυπωθούν καλύτερα. Υπήρξε ταύτιση σε πολλά πράγματα, να γίνει πιο δελεαστικό το ΠΑΣΟΚ, να μιλήσει με περισσότερα στρώματα της κοινωνίας».

Διαβάστε επίσης → Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τηλεφωνήματα και συναντήσεις για τις συμμαχίες του β' γύρου