Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Ανδρουλάκης: Θετικός για debate με τον Χάρη Δούκα

Τι είπε για τον Παύλο Γερουλάνο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νίκος Ανδρουλάκης: Θετικός στο debate με τον Χάρη Δούκα

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο ενός debate με τον Χάρη Δούκα ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών του ΠΑΣΟΚ. 

«Είμαι θετικός για ένα debate. Η αρμόδια επιτροπή θα καλέσει εμένα και τον κύριο Δούκα για να συζητήσουμε το φορμάτ που θα γίνει» είπε μιλώντας στο LiveNews, το απόγευμα της Δευτέρας ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε ερώτηση για την ατάκα Δούκα ότι το 70% των πολιτών ψήφισε να αλλάξει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε: «Πρέπει να ξέρουμε μαθηματικά. Δεν είναι 70%…  Οι πολίτες επέλεξαν. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και τους τιμώ όλους. Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο από τα μεγάλα κόμματα που έχουν κυβερνήσει, που έχει ανοδική πορεία».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι αν κερδίσει και στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, αναμένεται να γίνουν αλλαγές.

«Πρέπει να βρούμε έναν βηματισμό επικοινωνιακό καλύτερο. Γιατί έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα εξαιρετικό για μεγάλα κοινωνικά θέματα. Το κόστος ζωής για μας είναι κορυφαίο ζήτημα και βέβαια το δημογραφικό. Αυτά όμως πρέπει να τα επικοινωνήσουμε καλύτερα. Μια πιο ριζοσπαστική επικοινωνιακή πολιτική χρειαζόμαστε. Θα δείτε αλλαγές μετά την επόμενη Κυριακή» είπε.

Σε ερώτηση για τον Παύλο Γερουλάνο που ήταν η έκπληξη των εσωκομματικών εκλογών και για το αν θα του έδινε κάποιο ρόλο στο κόμμα, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε: «Θα αξιοποιηθούν όλοι διότι έχουμε χρέος να αξιοποιούμε όλες μας τις δυνάμεις αλλά αν σήμερα σας μιλήσω για ρόλους, θα φανεί ότι έγινε παζάρι. Για μένα πολιτική χωρίς ηθική δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει παζάρι αλλά η ανάγκη να είμαστε όλοι μαζί»