Πολιτικη & Οικονομια

Ο Παύλος Γερουλάνος αποδέχθηκε ότι ο Χάρης Δούκας πέρασε στον β' γύρο

«Η διαδικασία έκανε καλό στο ΠΑΣΟΚ» τόνισε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Παύλος Γερουλάνος: Οι πρώτες δηλώσεις για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

Ο Παύλος Γερουλάνος προχώρησε σε δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα στο ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «αύριο ξεκινά μία καινούργια μέρα για να συνεχίσουμε τον αγώνα για το καλό της παράταξης». Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποδέχθηκε ότι ο Χάρης Δούκας πέρασε στον β' γύρο των εκλογών με ελάχιστη διαφορά. 

«Όποιος πιστεύει στη Δημοκρατία, πιστεύει και στο αποτέλεσμα» τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος, εμφανώς συγκινημένος, υπογραμμίζοντας ότι οι ψηφοφόροι δεν κατευθύνονται, αρνούμενος έτσι να δηλώσει ποιον στηρίζει στον β' γύρο.

«Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ σήμερα μίλησαν και η απόφασή τους είναι απολύτως σεβαστή. Θέλω να συγχαρώ τον κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Δούκα που περνάνε στον δεύτερο γύρο και τους άλλους συνυποψηφίους μου για τον εξαιρετικό αγώνα που έκανε το ΠΑΣΟΚ. Αυριο ξεκινά μια άλλη μέρα και εδω είμαστε για να συνεχίσουμε το αγώνα. Δεν νομίζω ότι περιμένουν από μένα να τους πω ποιος θα προκριθεί στον επόμενο γύρο. Η διαδικασία έκανε καλό στο ΠΑΣΟΚ και να κερδίσει τις επόμενες εκλογές», υπογράμμισε ο κ. Γερουλάνος. «Η μάχη είναι ακόμα ανοιχτή» κατέληξε.