Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρουλάκης: Την επόμενη Κυριακή το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο

Η πρώτη δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Νίκος Ανδρουλάκης: Η πρώτη δήλωση για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου στο ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προχώρησε σε δηλώσεις λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα για το αποτέλεσμα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατακτά την πρώτη θέση, αναμένει τα οριστικά αποτελέσματα για να μάθει τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών. 

«Σήμερα είναι μία σπουδαία μέρα για τη Δημοκρατική Παράταξη», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους και τους συνυποψηφίους του για την προεκλογική εκστρατεία με πολιτικό πολιτισμό. «Την επόμενη Κυριακή το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο, πιο δυνατό», ήταν το μήνυμα που έστειλε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη

Σήμερα είναι μία σπουδαία μέρα για τη Δημοκρατική Παράταξη. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους. Μας γέμισαν ελπίδα και δύναμη.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, γιατί είχαμε μία προεκλογική εκστρατεία με πολιτικό πολιτισμό, με ήθος και σοβαρότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσους με τίμησαν με τη σημερινή νίκη.

Επτά μέρες έμειναν μέχρι την επόμενη Κυριακή, όπου είμαι σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο, ακόμη πιο ισχυρό, ακόμη πιο περήφανο.