Πολιτικη & Οικονομια

Γκλέτσος για Κασσελάκη: Το αδικήσαμε το παιδί, το πήραμε στον λαιμό μας

«Τον καταστρέψαμε και πρέπει να του ζητήσουμε συγγνώμη κάποια στιγμή» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Απόστολος Γκλέτσος για τον Στέφανο Κασσελάκη και το λάθος να γίνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, μίλησε σήμερα (6.10) στο Mega για την υποψηφιότητά του, αλλά και τον Στέφανος Κασσελάκη.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι η απόφασή του να είναι υποψήφιος πρόεδρος πηγάζει από την αγάπη του για την Αριστερά και την επιθυμία του να συμβάλει στη δημιουργία μιας ισχυρής, αξιόπιστης αντιπολίτευσης.

Απόστολος Γκλέτσος: Ο Κασσελάκης απέτυχε γιατί δεν γνώριζε από πολιτική

Ο υποψήφιος πρόεδρος σημείωσε ότι μπορεί αρχικά να στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη, όμως, το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, αφού έδειξε ότι δεν ήταν προετοιμασμένος για τη θέση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. «Κάναμε λάθος όλοι και μάλιστα τον αδικήσαμε, το αδικήσαμε το παιδί. Το πήραμε στον λαιμό μας. Ήμασταν σε σοκ, είχαμε χάσει δύο φορές, είχε φύγει ο ηγέτης μας, ο Αλέξης Τσίπρας. Καταψηφίσαμε, δεν ψηφίσαμε υπέρ. Δεν θέλαμε την κυρία Αχτσιόγλου και ψηφίσαμε τον Κασσελάκη. Πήραμε στον λαιμό μας ένα παιδί. Το παιδί αυτό δεν είχε φυλάξει ούτε θάλαμο και εμείς τον βάλαμε αρχιστράτηγο σε καιρό πολέμου. Τον καταστρέψαμε και πρέπει να του ζητήσουμε συγγνώμη κάποια στιγμή. Όλα αυτά που έκανε, από κανάλι σε κανάλι, που έδειχνε την περιουσία του, ότι είναι ευτυχισμένος, όλα αυτά καλά, αλλά δεν φτάνει αυτό. Ο κόσμος θέλει να παραχθεί αντιπολίτευση και αν έγινε, έγινε με έναν τρόπο που δεν έπρεπε να είναι αυτός. Απέτυχε γιατί δεν γνώριζε από πολιτική. Αν του καταλογίζει κάποιος κάτι, εντάξει, δεν γεννιέσαι να τα ξέρεις όλα. Κάτσε λίγο στο θρανίο».