Πολιτικη & Οικονομια

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: 260.288 άτομα ψήφισαν έως τις 18:00

Πληροφορίες για παράταση μιας ώρας λόγω της μεγάλης προσέλευσης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: 260.288 άτομα ψήφισαν έως τις 18:00, μία ώρα μέχρι να κλείσουν οι κάλπες 

Λιγότερο από μία ώρα έχουν στη διάθεσή τους οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να προσέλθουν στις κάλπες για την ανάδειξη του προέδρου του κόμματος, με τη Χαριλάου Τρικούπη να εκφράζει την ικανοποίησή της για την αυξημένη προσέλευση των πολιτών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το να δοθεί παράταση μιας ώρας για την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, δηλαδή οι κάλπες να κλείσουν στις 20:00. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έως τις 18:00 το απόγευμα 260.288 είχαν προσέλθει στην κάλπη του ΠΑΣΟΚ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ποιους υποψηφίους προτίμησαν οι ψηφοφόροι στην Αυστραλία

Οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ από τη μακρινή Αυστραλία συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος για την ανάδειξη του νέου προέδρου. 

Σύμφωνα με το Neoskosmos.com, ο Nίκος Ανδρουλάκης και o Παύλος Γερουλάνος αναδείχθηκαν οι μεγάλοι κερδισμένοι της κάλπης για το ΠΑΣΟΚ στο Σίδνεϊ και στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Γερουλάνος επικράτησε στη Μελβούρνη, λαμβάνοντας 21 ψήφους από το σύνολο των 35 ομογενών που ψήφισαν, ενώ ακολούθησε με 6 ψήφους ο Νίκος Ανδρουλάκης, η Νάντια Γιαννακοπούλου (3), η Άννα Διαμαντοπούλου (2), ο Χάρης Δούκας (1) και ο Μιχάλης Κατρίνης (1). Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, καταγράφηκε και μία άκυρη ψήφος.

Στο Σίδνεϊ ψήφισαν 53 άτομα, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να επικρατεί με 19 ψήφους. Ακολουθούν: Άννα Διαμαντοπούλου (17), Χάρης Δούκας (9), Μιχάλης Κατρίνης (6) Παύλος Γερουλάνος (2) και Νάντια Γιαννακοπούλου (0).