Πολιτικη & Οικονομια

Καβγάς Γεωργόπουλου - Μωραΐτη στο Χ με αποκαλυπτικές αναρτήσεις

Με φόντο τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θύμιος Γεωργόπουλος και Νίκος Μωραΐτης
Καβγάς Γεωργόπουλου - Μωραΐτη στο Χ με αποκαλυπτικές αναρτήσεις

Καβγάς Μωραΐτη - Γεωργόπουλου στο Χ με αποκαλυπτικές αναρτήσεις με φόντο τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη

Τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ διανύει μία παρατεταμένη περίοδο ρευστότητας, οδεύοντας προς εσωκομματικές εκλογές, ο πρώην οικονομικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιος Γεωργόπουλος, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο Attica TV όσα του είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σχεδόν 40 ημέρες από την εκλογή του κατά τη διάρκεια συνάντησή τους για τα οικονομικά του κόμματος. Και ένας καβγάς με τον Νίκο Μωραΐτη ξεκινά στο Χ. 

Συγκεκριμένα, ο Θύμιος Γεωργόπουλος υποστηρίζει ότι «ήταν 23 Νοεμβρίου 2024 όταν μετά από προσπάθειές μου, κατόρθωσα να δω τον κ. Κασσελάκη, ο οποίος αρνούνταν να με συναντήσει για μεγάλο διάστημα και να του καταθέσω προτάσεις αναφορικά με την επικείμενη διαχείριση των οικονομικών του κόμματος, τα οποία θα ήταν μειωμένα λόγω του εκλογικού αποτελέσματος του περασμένου καλοκαιριού. Η απάντησή του ήταν "μην ανησυχείς, ό,τι χρειαστεί θα το βάλω εγώ, δεν θέλω να ασχοληθείς εσύ με αυτό. Και έναντι αυτού θέλω cover". Η ερώτησή μου ήταν: "τι ακριβώς εννοείς πρόεδρε;" Σε κάθε δανειακή σύμβαση υπάρχουν και οι εγγυήσεις. Το κόμμα έχει το κτίριο»

Ο κ. Γεργόπουλος προσθέτει: «Μου ζήτησε ευθαρσώς στις 23.11.2023, 40 ημέρες μετά την εκλογή του, να υποθηκεύσει το κτίριο της Κουμουνδούρου για να δανείσει - την εποχή εκείνη - 150.000 ευρώ το κόμμα. Δεν πρέπει να το καταθέσω; Δεν πρέπει να πω ότι ο άνθρωπος αυτός δεν ήρθε να αναλάβει την προεδρία ενός αριστερού, ριζοσπαστικού κόμματος, αλλά να ιδρύσει μία οικογενειακή ΙΚΕ;»

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4n7ixi94b4h)

Οι «ειλικρινείς απορίες» Μωραΐτη για τις δηλώσεις Γεωργόπουλου

Ο Νίκος Μωραΐτης εξέφρασε στο Χ δύο «ειλικρινείς απορίες» για τις δηλώσεις του κ. Γεωργόπουλου: «Πώς γίνεται ο πρώην Γενικός Δ/ντης του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιος Γεωργόπουλος, να λέει την αλήθεια ότι ο Κασσελάκης τού ζήτησε υποθήκη το κτήριο της Κουμουνδούρου για να δανείσει 150.000€, ενώ τελικά δάνεισε 250.000€ χωρίς καμία υποθήκη; 2. Πώς ήταν Γενικός Δ/ντης του ΣΥΡΙΖΑ ένας τότε υπόδικος και σήμερα αμετάκλητα καταδικασμένος για συκοφαντική δυσφήμιση και απειλή σε εργαζόμενη, για την περίοδο που ήταν διοικητής νοσοκομείου;»

Ο γνωστός στιχουργός στην ανάρτησή του παραθέτει την εν λόγω απόφαση καταδίκης του κ. Γεωργόπουλου από το Εφετείο Αθηνών. 

Γεωργόπουλος κατά Μωραΐτη: Γελοίε ανθρωπάκο συναθροίζεσαι με τα σκυλιά του συστήματος Νενέκο

Ακριβώς κάτω από αυτήν την ανάρτηση, ο Θύμιος Γεωργόπουλος δίνει την απάντησή του στον Νίκο Μωραΐτη, χαρακτηρίζοντας τον στιχουργό «γελοίο ανθρωπάκο»: «Αυτά ακριβώς έλεγε και το σύστημα Γεωργιάδη που είχε ξαμολήσει τα αμπελόσκυλα του και προσπάθησαν με αγωγές να με εξοντώσουν απαιτώντας αποζημιώσεις συνολικά 825.000 ευρώ. Μάθε γελοίε ανθρωπάκο την τύχη αυτών των διώξεων. Συναθροίζεσαι λοιπόν με τα σκυλιά του συστήματος Νενέκο!!»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πολιτική αυτονομία του Νίκου Ανδρουλάκη: Η βάση για μια προοδευτική διακυβέρνηση
Η πολιτική αυτονομία του Νίκου Ανδρουλάκη: Η βάση για μια προοδευτική διακυβέρνηση

«Η επανεκλογή του θα διασφαλίσει ότι το Κίνημα θα παραμείνει ενωμένο, ισχυρό και ικανό να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας»

Σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα ή υπόκλιση στον λαϊκισμό;
Σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα ή υπόκλιση στον λαϊκισμό;

Η συγκέντρωση με την οποία η Άννα Διαμαντοπούλου έκλεισε τις προεκλογικές της ομιλίες ήταν μια απεικόνιση της απόστασης που χωρίζει την υποψηφιότητά της από των άλλων συνδιεκδικητών της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.