Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρουλάκης: Την Κυριακή κρίνεται πότε θα κλείσει η πόρτα του Μαξίμου για τον Μητσοτάκη

Η συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ λίγες ώρες πριν της κάλπες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανδρουλάκης: Την Κυριακή κρίνεται πότε θα κλείσει η πόρτα του Μαξίμου για τον Μητσοτάκη
Ανδρουλάκης: Την Κυριακή κρίνεται πότε θα κλείσει η πόρτα του Μαξίμου για τον Μητσοτάκη © EUROKINISSI

Ανδρουλάκης: Την Κυριακή κρίνεται πότε θα κλείσει η πόρτα του Μαξίμου για τον Μητσοτάκη - Η συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ λίγες ώρες πριν της κάλπες

Λιγότερο από 48 ώρες απομένουν για να ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογή του νέου ή της νέας προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ανάμεσα στα πρόσωπα που διεκδικούν το αξίωμα είναι και ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο Live News.

Μιλώντας στο Mega ο απερχόμενος αλλά και ξανά υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους υπερτερεί, κατά τη γνώμη του, των συνυποψηφίων του.

«Τα δύσκολα είναι πίσω μας και ήταν να φύγουμε από τις μυλόπετρες του δικομματισμού» σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο της συνέντευξής του στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή Live News του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4n479l462fd)

Ανδρουλάκης: Την Κυριακή κρίνεται πότε θα κλείσει η πόρτα του Μαξίμου για τον Μητσοτάκη

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού που προηγήθηκε στην εκπομπή, ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε: «Την Κυριακή που έρχεται, δεν κρίνεται μόνο ποιος θα είναι Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά ακούγοντας τον κ. Μητσοτάκη, κρίνεται πότε επιτέλους θα κλείσει η πόρτα του Μαξίμου για τον ίδιο».

«Έχουμε καταθέσει επικαιροποιημένη πρόταση νόμου για την προστασία της πρώτης κατοικίας, 120 δόσεις για χρέη προς εφορία και ΕΦΚΑ, λύση για τις 60 χιλιάδες οικογένειες με δάνεια σε ελβετικό φράγκο και βέβαια να υπάρχει η δυνατότητα για τον δανειολήπτη πριν πουληθεί το δάνειό του στο fund να κάνει αντιπρόταση. Όλα αυτά τα καταθέσαμε στη Βουλή σε πρόταση νόμου και η Νέα Δημοκρατία αρνήθηκε. Όπως και για την ακρίβεια, μιλήσαμε για τη θέσπιση ενιαίας αρχής καταναλωτών. Είπαν «όχι». Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι κάθε πρωί να γνωρίζεις με μια εφαρμογή στο κινητό σου, ποιες πολυεθνικές κερδοσκοπούν στην Ελλάδα σε σχέση με άλλα κράτη και όταν πας στο σουπερμάρκετ να τους γυρνάς την πλάτη;» σημείωσε αναφερόμενος σε δυο μείζονα θέματα της καθημερινότητας.

«Την Κυριακή κρίνεται ποιος μπορεί να είναι καλή αντιπολίτευση για να είναι και καλή κυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές» πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης ως προς το διακύβευμα της εσωκομματικής διαδικασίας.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην Athens Voice

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πολιτική αυτονομία του Νίκου Ανδρουλάκη: Η βάση για μια προοδευτική διακυβέρνηση
Η πολιτική αυτονομία του Νίκου Ανδρουλάκη: Η βάση για μια προοδευτική διακυβέρνηση

«Η επανεκλογή του θα διασφαλίσει ότι το Κίνημα θα παραμείνει ενωμένο, ισχυρό και ικανό να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας»

Σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα ή υπόκλιση στον λαϊκισμό;
Σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα ή υπόκλιση στον λαϊκισμό;

Η συγκέντρωση με την οποία η Άννα Διαμαντοπούλου έκλεισε τις προεκλογικές της ομιλίες ήταν μια απεικόνιση της απόστασης που χωρίζει την υποψηφιότητά της από των άλλων συνδιεκδικητών της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.