Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης: «Με λένε Παύλο. Ελάτε να αναμετρηθούμε σε θέσεις και όχι με βιντεάκια»

Κάλεσμα προς όλους τους υποψήφιους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε ο βουλευτής Χανίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Παύλος Πολάκης
Ο Παύλος Πολάκης © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε τον τρόπο που ο Στέφανος Κασσελάκης γνωστοποίησε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

 «Με λένε Παύλο», απάντησε μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης στέλνοντας μήνυμα στους συνυποψηφίους του στις επερχόμενες εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως στον Στέφανο Κασσελάκη που νωρίτερα το απόγευμα είχε κάνει αντίστοιχη ανάρτηση στα social media.

Με λένε Παύλο και τα κατέθεσα όλα, υπογραφές και πόθεν έσχες

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook, σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης γνωστοποίησε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στην επικείμενη εσωκομματική διαδικασία.

«Με λένε Παύλο», έγραψε στην ανάρτησή και για μία ακόμη φορά απηύθυνε κάλεσμα στους συνυποψηφίους του Στέφανο Κασσελάκη, Νίκο Φαραντούρη, Σωκράτη Φάμελλο και Απόστολο Γκλέτσο «να μετρηθούν», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «σε θέσεις και προγράμματα και όχι σε βιντεάκια».

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Με λένε Παύλο και τα κατέθεσα όλα, υπογραφές και πόθεν έσχες. Περιμένω Στέφανο, Σωκράτη, Νίκο και Απόστολο. Άντε να μετρηθούμε σε θέσεις και πρόγραμμα, όχι σε βιντεάκια!

ΥΓ .Τη διαπλοκή τη χτυπάς όταν παίρνεις καθαρές θέσεις για τράπεζες, Ενέργεια, καύσιμα, χοντρεμπόριο, Αττική Οδό, ΜΜΕ, Δικαιοσύνη, Ταμείο Ανάκαμψης! ΟΧΙ με γενικόλογες επικλήσεις του «καινούργιου» του «νέου» του «δικού μας» και λοιπά έπεα πτερόεντα».

Με λενε Παυλο και τα κατεθεσα ολα ,υπογραφες και πόθεν εσχες!! Περιμενω Στεφανο,Σωκρατη,Νικο και Αποστολο! Αντε να...

Posted by Παυλος Πολακης on Thursday, October 3, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.