Πολιτικη & Οικονομια

Γερουλάνος: Αστείο να αμφιβάλει κανείς ότι θα μείνω στο ΠΑΣΟΚ

Τι είπε για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γερουλάνος: Χαρακτήρισε «αστείες» τις αμφιβολίες περί παραμονής του στο ΠΑΣΟΚ - Τι είπε για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Την ενόχλησή του στις αμφιβολίες αναφορικά με το αν θα παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδου εξέφρασε ο Παύλος Γερουλάνος.

«Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω στις ανησυχίε του Ανδρουλάκη αλλά υπάρχει λόγος να απαντήσω στις ανάγκες της κοινωνίας. Είναι λάθος και το ερώτημα αν θα μείνω στο ΠΑΣΟΚ για έναν άνθρωπο που έχει παλέψει τις δύσκολες εποχές, που κατέβηκα υποψήφιος δήμαρχος όταν κυκλοφορούσε μόνο ο Κασιδιάρης στην Αθήνα. Είναι αστείο να αναρωτιέται κανείς αν θα μείνω στο ΠΑΣΟΚ» είπε ο κ. Γερουλάνος και πρόσθεσε αναφορικά με το τι θα απαντήσει στον κ. Ανδρουλάκη σε περίπτωση που του τηλεφωνήσει για το θέμα αυτό:

«Αν ο κ. Ανδρουλάκης έχει οποιαδήποτε αμφιβολία, ας με πάρει τηλέφωνο, αλλά δεν θα το κάνει γιατί ξέρει ότι θα ακούσει πολύ χειρότερα. Είναι προσβλητικό να ανησυχεί κανείς αν θα μείνω στο ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα».

Για τα λάθη του Ανδρουλάκη, ο κ. Γερουλάνος σημείωσε ότι «η εσωκομματική διαδικασία ξεκίνησε επειδή 1,5 εκατομμύρια ψηφοφόροι έφυγαν από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και εμείς εμπνεύσαμε μόνο το 4% εξ αυτών» και κατέληξε:

«Αυτό έδειχνε ότι η πορεία μας δεν ήταν για να μιλήσει ούτε στους ανθρώπους που φεύγαν από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, και σίγουρα δεν μίλησε στους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και αυτό οφείλει να μας προβληματίσει».

Διαβάστε την μεγάλη συνέντευξη του Παύλου Γερουλάνου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Athens Voice