Πολιτικη & Οικονομια

Χρήστος Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο

Τι είπε για το ενδεχόμενο επανεκλογής του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Χρήστος Σπίρτζης
Ο Χρήστος Σπίρτζης © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Χρήστος Σπίρτζης: Τι είπε για το ενδεχόμενο επανεκλογής του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά ο Χρήστος Σπίρτζης, τονίζοντας πως «δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο».

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε αρχικά ότι «κανείς δεν ήταν από την αρχή ενάντια στον Στέφανο Κασσελάκη» και συμπλήρωσε ότι αυτό συνέβη «όταν έδειξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές, την ιδεολογία, το πολιτικό εύρος του ΣΥΡΙΖΑ και όταν αβάνταρε τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

«Δημιουργούσε συνεχώς θέματα εσωστρέφειας, έστρεφε την κοινή γνώμη σε ζητήματα που δεν είναι πολιτικά και είχαν να κάνουν με το προσωπικό του στυλ, την προσωπική του ζωή, το σπίτι του, τις Σπέτσες ή οτιδήποτε άλλο και νομίζω ότι αυτό φάνηκε και στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών» πρόσθεσε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4k9v981dish)

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο «ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο» ενώ εκτίμησε ότι η τυχόν επανεκλογή του θα είναι κάτι ενθαιρετικό και υποστηρικτικό στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Θα έχουμε ένα κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επί της ουσίας θα στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας αλλού, είτε στο εσωτερικό του, είτε σε άλλα ζητήματα που θα βρίσκουμε περπατησιά σαν αντιπολίτευση και αυτή τη στιγμή έχουμε πολλά μεγάλα ζητήματα, όπως η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και μια ΝΔ που διαλύεται» συμπλήρωσε και κατέληξε:

«Εγώ έχω αποδείξει ότι τις κομματικές καρέκλες δεν τις λατρεύω, έχω παραιτηθεί από την πολιτική γραμματεία. Αυτό που έχει σημασία είναι η χώρα, είναι ο ελληνικός λαός, τα προβλήματα τα οποία έχουν διογκωθεί».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Στρατηγική ευκαιρία για το δημόσιο συμφέρον και την κοινωνία
Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Στρατηγική ευκαιρία για το δημόσιο συμφέρον και την κοινωνία

ο ΠΑΣΟΚ έχει διαμορφώσει έναν σύγχρονο προγραμματικό λόγο και δεν αντιμετωπίζει την πρόκληση της πολιτικής επιβίωσης όπως πριν από μερικά χρόνια

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.