Πολιτικη & Οικονομια

Γερουλάνος: «Είμαι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τον Ανδρουλάκη»

«Χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης ξέρει ότι αν περάσω στον δεύτερο γύρο, η θέση του θα είναι δύσκολη. Είμαι ο μόνος που μπορεί να τον κερδίσει», τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος μίλησε για το όραμα που έχει, ώστε το κόμμα να επιστρέψει σε «τροχιά» διακυβέρνησης, ενώ, υποστήριξε ότι είναι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τον Ανδρουλάκη.

Γερουλάνος: Πρέπει να φέρουμε πίσω τους ψηφοφόρους που εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ

«Μπορώ να εξασφαλίσω την ενότητα στο ΠΑΣΟΚ, έχω καταθέσει σχέδιο που με διαφοροποιεί από τους συνυποψηφίους μου», υπογράμμισε σήμερα (30/09), ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στο OPEN.

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης ξέρει ότι αν περάσω στον δεύτερο γύρο, η θέση του θα είναι δύσκολη. Είμαι ο μόνος που μπορώ να τον κερδίσω, για αυτό επιτίθεται», σημείωσε επιπλέον ο κ. Γερουλάνος.

«Πρέπει να φέρουμε πίσω τους ψηφοφόρους που εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ. Η επικοινωνία του κόμματος θολώνει το τοπίο, αντί να το ξεκαθαρίζει», προσέθεσε, ενώ, αναφερόμενος στον Χάρη Δούκα, τόνισε ότι «οι μάχες δίνονται στη Βουλή, όπου μετριέσαι με τον Πρωθυπουργό. Είναι δύσκολο να ηγηθείς ενός κόμματος, αν δεν είσαι στη Βουλή».

Απαντώντας σε πρόσφατες δηλώσεις της Άννας Διαμαντοπούλου ότι ο ίδιος μπήκε αργά στην πολιτική ως υπουργός, ο κ. Γερουλάνος σχολίασε: «Η κυρία Διαμαντοπούλου δεν έχει διαβάσει την πολιτική μου διαδρομή».